Aldığı meme coin’e güvenmeyen BTC12 Capital hem zarar etti hem de büyük kârı kaçırdı

2024 yılı meme coin boğası olarak geçmeye devam ederken yatırımcıların ettikleri kârlar kadar zararları da konuşuluyor. Yatırım fonu yönetim şirketi olan BTC12 Capital da, son yaptığı TURBO token işlemleriyle büyük zarar etti. Şirket yaklaşık 3 hafta daha bekleseydi 4 milyon dolar elde etmiş olacaktı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Erken dönem kripto para projelerine yaptığı yatırımlarla bilinen BTC12 Capital şirketi, TRUBO adlı coin’de çok ciddi bir zararla karşılaştı. Firma 7 Mayıs’ta aldığı TURBO token’da 658 bin dolar zarar etti.

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre 7 Mayıs’ta 1.1 milyon dolarlık TURBO token alan BTC12 Capital, sadece 5 gün sonra ise satış yaptı. Ancak burada hayati bir hata yapıldı. Çünkü şirket eğer, en azından bugüne kadar beklemiş bile olsaydı 4 milyon dolardan fazla kâra geçmiş olacaktı.

Yükselişte alım yapan ve daha sonra düşüşte satan şirket, bir trader’ın asla yapmaması gereken bir hatayı uygulamaya koyarken, sabırsızlığının da kurbanı oldu. Şirket, geçen sene de TURBO işlemleriyle konuşulmuştu.

Yapay zeka temalı bir meme coin olan TURBO, son 2 haftada %800, son 1 ayda ise %1400’den fazla yükseliş yaşadı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl