Makro stratejist Zeberg: Bitcoin’de büyük harekete günler kaldı

60 bin doların üzerinde kalsa da 70 bin seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlamakta zorlanan Bitcoin'de yön merak edilirken, ekonomist Henrik Zeberg, büyük hareketin herhangi bir gün başlayabileceğini söyledi ve "20 Mayıs'ta büyük bir yükseliş yaşadık. Bence bu sadece başlangıçtı. Haziran ortasına kadar büyük bir hareket geleceğini düşünüyorum" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Makro stratejist ve ekonomist Henrik Zeberg, son dönemdeki fikirlerinin arkasında olduğunu ve Bitcoin’de yükseliş beklemeye devam ettiğini söyledi. Mayıs ayı başında da “halving kaynaklı düşüşlerin artık sona erdiğini” belirten Zeberg, büyük hareket için ise günler kaldığını iddia etti.

“Haziran ortasına kadar büyük hareket gelebilir”

Katıldığı bir Youtube yayınında konuşan Zeberg, en büyük kripto paranın, yılın 3. çeyreğinde şu anki seviyesinin çok daha üzerinde olacağını belirtti ve şöyle konuştu:

“Ocak ayında Bitcoin için 110-115 bin dolarlık bir fiyat tahmininde bulunmuştum. Bu fikrimin hala arkasındayım. Bir sonraki büyük hareketten günler öncesindeyiz diye düşünüyorum. 20 Mayıs’ta önemli bir yükseliş yaşadık. Bu bence başlangıçtı. Yaklaşık 1 haftadır da akümülasyon süreci içerisindeyiz. Ben haziran ayının ortasına kadar büyük bir hareket daha geleceğini düşünüyorum.”

“3. çeyrekteki rakamları bekliyorum”

Özellikle yılın üçüncü çeyreğindeki fiyat değerini beklediğini belirten ekonomist, “Ağustostan ekime kadarki süreye bakacağım. Daha sonra yavaş yavaş endişelenmeye başlarım. 105 bin ya da 110 binin üzerinde olmamız gerekir diye düşünüyorum. S&P 500 de 6000’in üzerinde… Bence seviyeler bu… Ekim, kasım ya da aralık aylarında ABD bir resesyona da girebilir. Bundan yaklaşık iki ay önce de zirve gelebilir diye düşünüyorum”

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl