Bitcoin madencisi RIOT’tan büyük adım: Rakip firma için teklif verildi

ABD'nin ve dünyanın en büyük Bitcoin madencilerinden olan RIOT Platforms, bir başka madencilik şirketi olan Bitfarms'ı tamamen satın almak istediğini ve bu yönde firmanın yönetim kuruluna teklifte bulunduğunu açıkladı. RIOT ayrıca, Bitfarms'dan %9.25'lik hisse aldığını ve şirketin en büyük hissedarı konumuna ulaştığının bilgisini de verdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’de Marathon ile birlikte en büyük Bitcoin madencisi olarak görülen RIOT, Kanadalı madencilik firması Bitfarms’ı satın almak istiyor. RIOT, Bitfarms yönetim kuruluna hisse başına 2.3 dolarlık teklif yaptığını belirtti. Bu teklif, tüm şirket için önerilen miktarı 950 milyon dolara çıkarıyor.

Teklifin ise Bitfarms tarafından ilk etapta reddedildiği belirtildi. Bununla beraber RIOT, yaptığı açıklamada Bitfarms’dan yüzde 9.25’lik hisse aldığının bilgisini de kamuoyuyla resmen paylaştı.

RIOT’ın açıklamasında Bitfarms ile RIOT birleşmesinin birçok açıdan “mantıklı” olduğu, bu birliktelik sonucunda küresel çapta en büyük madencilik gücüne de ulaşılacağı kaydedildi.

Birleşmenin en büyük katkı vereceği detaylardan birinin, değişik bölgelerde birçok tesisin yer alacağı olduğunu belirten RIOT, “Birleşme gerçekleştiğinde ABD’den Kanada’ya, Paraguay’dan Arjantin’e kadar geniş çapta bir yayılma da söz konusu olacak” ifadelerini kullandı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl