Solana’da meme coin çıkaran ünlü 4 günde 400 bin dolar kazandı

ABD'li televizyon programcısı ve sosyal medya fenomeni Caitlyn Jenner'ın birkaç gün içinde çıkardığı meme coin'lerden 400 bin dolardan fazla para kazandığı ortaya çıktı. Jenner'ın hem kendi adına hem de başka ünlüler adına meme coin'ler çıkardığı ve bunlara yaptığı yatırımlar üzerinden de kâr elde ettiği görülüyor.

2024 yılı meme coin boğası olmaya devam ederken özellikle Solana ağında çıkarılan token’lar da bu seneye damga vurdu. Solana meme coin’leri o kadar büyük etki yarattı ki, sonunda ünlüler de bu furyaya kayıtsız kalamadı.

Sosyal medya gücünü kullandı

ABD’li ünlü televizyon programcısı ve altın madalyalı eski atlet Caitlyn Jenner’ın geçtiğimiz günlerde kendi adına çıkardığı coin ses getirmişti. Hatta hayranları X hesabının hack’lendiğini iddia etse de Jenner daha sonra hack olayının doğru olmadığını, tweet’leri de kendisinin attığını söyleyerek takipçilerini kendi token’ını almaya davet etmişti. Bir Trump destekçisi olan Jenner’ın sadece X üzerinde 3.3 milyon takipçisi bulunuyor. Bu da onun sosyal medya gücünü kullanması açısından çok önemli…

Sonunda başka coin’ler de çıkarıp 400 bin dolar kazandı

Jenner’ın videosu ve tweet’leri kripto dünyasının da ilgisini çekerken, zincir üstü takip firması Lookonchain de ünlü programcının hareketlerini mercek altına aldı ve sonunda ilginç detaylara ulaştı.

İlk etapta sadece kendi adına coin çıkaran Jenner, sonra işi daha da büyüttü! Kendi adına çıkardığı coin’e sadece 1.3 SOL yatıran Jenner, buradan muazzam bir kâr elde etti ve 252 SOL kazandı.

Bu SOL token’ları daha sonra diğer çıkardığı token’lara yatıran Jenner, bunlardan da kâr elde etti. Her elde ettiği kârdan sonra SOL token’ları Binance adresine yollayan Jenner, böylece kârlarını da realize etmiş oldu.

Jenner’ı toplamda 12 meme coin çıkardığı, başka ünlülerin isimlerini kullanarak çıkardığı bu coin’leri kendisinin de aldığı ve sonunda 2381 adet SOL (yaklaşık 405 bin dolar) elde ettiği görülüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. hjhjg Yanıtla

    yani artik bu is kazanmayami cevirldi
    suc degilmi yaptigi