DWF Labs, 12 milyon dolarlık FLOKI token alacak

Kripto para alanında faaliyet gösteren yatırım şirketi DWF Labs, FLOKI ekosisteminin yeni ürünlerine destek olmak amacıyla 12 milyon dolarlık token alımı yapacak.

Kripto trade firması DWF Labs, Floki ile olan ortaklığı kapsamında 12 milyon dolar değerde token alımı yapacak. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yok ancak, bir Floki geliştiricisinin konuyla ilgili Coindesk’e verdiği bilgilere göre, Floki ayrıca bu yılın sonuna doğru da metaverse oyunu Valhalla için ana ağ versiyonunu başlatacak.

Geliştici bunlara ek olarak DWF Labs’in, Floki’ye verdiği destek ile son dönemdeki borsa listelemelerini kolaylaştırdığını ve tüm bunların da Floki ekosistemine olan güveni daha da artırdığını söyledi. Floki’nin bir meme token’dan, kullanım alanları yaratan projelere evrildiğini ifade eden geliştirici, önümüzdeki dönemde de Floki alan adı hizmetleri ve trade bot’un da başlatılacağını belirtti.

DWF Labs ile Floki ilk olarak 2023’ün mayıs ayında ortaklık duyurmuşlardı. O dönem de DWF Labs 5 milyon dolarlık FLOKI almıştı. Şirket, şubat ayında da 10 milyon dolarlık alım taahhüdü vermiş ve daha sonra FLOKI fiyatı ciddi yükseliş yaşamıştı.

Bu haberin ise 0,00026 dolardan işlem gören FLOKI token’a olumlu bir yansıması henüz olmamış görülüyor. Fiyat son 24 saatte sabit bir seviyede bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl