Roaring Kitty’nin GameStop pozisyonunun değeri 586 milyon dolara ulaştı

Son 1 ayda hem X hem de Reddit üzerinden yaptığı paylaşımlarda GameStop (GME) hisselerini ciddi şekilde yükselten Roaring Kitty lakaplı Keith Gill'in pozisyonunun değeri 586 milyon dolara yükseldi. Gill son olarak Youtube'dan bir canlı yayın bildiriminde bulundu ve bu durum da GME hisselerini yüzde 50'ye yakın yükseltti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

2021’deki GameStop olayları adeta yeniden yaşanmaya başladı. Roaring Kitty lakaplı Keith Gill’in geçtiğimiz günlerde açıkladığı 180 milyon dolarlık GME pozisyonu bugün itibarıyla 586 milyon dolara kadar ulaşmış durumda…

Youtube bildirimi fiyatı yükseltti

Adeta tek başına GME hisselerini yükselten finansal analist Gill, dün de Youtube üzerinden bu akşam (TSİ 19.00) için bir canlı yayın bildiriminde bulundu. Bu bildirim de GME hisselerinin yükselişini %47 seviyesine getirdi. Gill son canlı yayınını 2021 yılının nisan ayında yapmıştı. Yani ünlü yatırımcı, 3 senelik aranın ardından X ve Reddit gibi, Youtube’a da geri dönmüş olacak.

Rakamlar, GME hisselerine “short” işlem açanların sadece dün itibarıyla 500 milyon dolar kaybettiğini gösteriyor. Son 1 ayda %219 artan GME, son 3 yılda ise %3000’den fazla değer kazanmış durumda…

Gill’in TSİ 19’da yapacağı canlı yayında söyleyeceklerinin de GME hisselerinde ciddi dalgalanmalar yaratmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl