Roaring Kitty yine tweet attı: Bu kez hangi hisseyi kastetti?

GameStop hisselerindeki fiyat hareketlerinin bir numaralı etkeni haline gelen Roaring Kitty lakaplı Keith Gill, yaklaşık bir haftalık aranın ardından yine tweet attı. Batman: Kara Şovalye filminden bir anı paylaşan analistin bu kez de AMC hisselerini tuttuğunu ima etmeye çalıştığı belirtiliyor.

Mayıs ayında 3 yıl sonra X’e geri dönen Roaring Kitty, son olarak 3 Haziran günü tweet atmıştı. Bir hafta sonra da bu kez “The Dark Knight” (Kara Şövalye) filminden bir görsel paylaşan ünlü analistin ne demek istediği, ya da hangi hissenin mesajını vermek istediği tam anlaşılamadı.

Ancak takipçiler ve X kullanıcıları onun bir film sahnesi paylaşarak aslında dünya çapında sinema salonları olan AMC Entertainment Holdings’i (hisse kodu: AMC) kastettiğini iddia ediyor. Görselde, ayrıca Joker karakterinin bir banka soygunu için hazırlandığı sahne yer alırken, buraya bir de kedi görseli eklenmiş.

Keith Gill son olarak cuma günü Youtube’da 1 dakikalık kısa bir canlı yayın yapmış ve yayın esnasında GameStop hisselerinin işlemleri durdurulmuştu. GME işlemleri yayın öncesi ve sonrasında da defalarca askıya alınmıştı.

Film sahnelerini daha önce de paylaştı

Roaring Kitty 2021 yılında da film sahneleri paylaşmasıyla biliniyor. GameStop gibi AMC hisseleri de o dönem ciddi seviyelere yüskelmiş ve bir “meme hissesi” haline dönüşmüştü.

Bazı X takipçileri kedi görselinin üzerinde de AMC yazdığını iddia ediyor ancak görüntü tam net olmadığı için böyle bir detay net şekilde görülemiyor.

Ünlü analist son Youtube canlı yayınında da filmlerin önemine değinmiş ancak hiçbir detay vermemişti. Roaring Kitty, “Evet filmeler. Evet onları konuşalım. İşte şimdi oldu” gibi sözler sarfetmişti.

AMC hisseleri ise atılan tweet’in ardından neredeyse hiçbir yükseliş göstermedi ve açılış öncesi işlemlerde 4.9 dolardan fiyatlanıyor. Hisse değeri cuma kapanışında da bu noktadaydı.

ABD hisse senedi piyasaları TSİ 16.30’da açılıyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl