İki altcoin alacağını belirten Arthur Hayes, işlemlere başladı

Yazdığı blog yazılarıyla kripto dünyasında büyük ilgi toplayan isimlerden biri olan Arthur Hayes, dün alacağını söylediği iki kripto konusunda adımları atmaya başladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

BitMEX borsasının kurucularından ve eski CEO’su konumundaki Arthur Hayes, şu anki durumun özellikle altcoin’ler için iyi bir alım fırsatı verdiğini düşünüyor. Dün bu konuda bir tweet atan ve Pendle ile Dogecoin alacağını belirten Hayes’in bazı alımlara başladığı görülüyor.

Zincir üstü veri platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre Hayes’e ait olan cüzdanlardan bir tanesi bugün Wintermute üzerinden 92.336 adet Pendle aldı.

Wintermute’a 2 milyon dolarlık USDC gönderen Hayes, 1 milyon dolar değerde 280 ETH ve 554 bin dolar değerde 92.336 Pendle aldı. Hayes’in herhangi bir şekilde DOGE alıp almadığı ise şu anda bilinmiyor.

Hayes, daha önce de Pendle projesini defalarca övmüş ve bu projenin token’ından alımlar yapmıştı. Hayes, bu alımlarda da Wintermute platformunu kullanmıştı.

Geçtiğimiz günlerdeki blog yazısında, ABD’nin enflasyonu düşürme konusunda başarısız olduğunu ancak buna rağmen faiz indirimi yapacağını belirten ünlü trader, “Fiyatların yavaşça yükseleceğini ve ağustos ayına kadar da 60 ilâ 70 bin dolar arasında hareket edeceğini tahmin ediyorum” demişti.

Hayes ayrıca “Boğa piyasası yeniden uyandı” da demişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl