BingX, Blockchain Expo World 2024’e sponsor oldu

Bilinen kripto para borsalarından BingX, Blockchain Expo World 2024 sponsorluğunu duyurdu. Bölgesel pazarlarda büyümeyi teşvik eden ve ortaklıklar kuran BingX'in sponsor olduğu bu etkinlik 4-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Türkiye Cumhuriyeti tarafından tanınan ilk ve tek blok zinciri fuarı olan Blockchain Expo World, Türkiye’nin en önemli teknoloji merkezlerinden biri olan İstanbul’da düzenlenecek. Bu dönüm noktası niteliğindeki etkinlik, dünyanın dört bir yanından blok zinciri ve kripto para profesyonellerini bir araya getirecek ve Türkiye’nin dünya çapında kripto pazarında yükselen önemine de işaret edecek. BingX’in bu önemli etkinliğe sponsor olarak katılımı, aslında borsanın, yerel pazarlardaki kilit sektör oyuncularıyla iş birliği yapmaya odaklandığını da net şekilde gösteriyor. Fuar, BingX’in gelişmiş alım satım çözümlerini sergilemesi ve sektör paydaşlarından oluşan çeşitli bir kitleyle etkileşim kurması için de önemli bir fırsat olacak.

BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) olan Vivien Lin de etkinlikte bir açılış konuşması yapacak. Konuşmasında borsanın mükemmellik arayışına ve yerel pazardaki uyum çabalarına dikkat çekecek olan Lin ayrıca, BingX’in Türkiye’de bir şirket kurarak yerel bir varlık sağlamaya devam eden çabalarını anlatacak. BingX etkinlikte bununla birlikte, yerel düzenlemelere uyma ve bölgesel pazarda büyümeyi teşvik etme konusundaki kararlılığını da gösterecek. BingX’in Blockchain Expo World 2024’e katılımı, blok zinciri endüstrisinin ön saflarında yer alma çabası ile sağlam, uyumlu ve kullanıcı dostu bir alım satım ortamı oluşturma konusundaki kararlılığını yansıtmaktadır. BingX, bu sponsorluk aracılığıyla markasını güçlendirmeyi, stratejik ortaklıklar kurmayı ve blok zinciri teknolojisinin küresel çapta devam eden gelişimine ve benimsenmesine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Blockchain Expo World 2024 yaklaşırken, BingX sektör profesyonelleriyle etkileşim kurmayı, yenilikçi çözümlerini sergilemeyi ve büyüme ile iş birliği için yeni fırsatları keşfetmeyi dört gözle bekliyor. Bu etkinlik, BingX’in dijital varlık pazarındaki liderlik konumunu sağlamlaştırma ve yenilik ile mükemmelliğe olan bağlılığını pekiştirme yolculuğunda önemli bir adımı da işaret ediyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl