Trump-Biden tartışması kriptoda hayal kırıklığı yarattı: Politik meme coin’ler sert düştü

ABD başkan adayları Donald Trump ile Joe Biden, bu gece saatlerinde CNN'de karşı karşıya geldi. İkili birçok konuda sert tartışmaya girerken, kripto paraların hiç konuşulmaması dikkat çekti. Programın ardından politik meme coin'ler de adeta tepetaklak oldu.

Foto: CNN

Kasım ayında genel seçimlere gidecek olan ABD’de, Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ve Demokrat Parti’nin halihazırda başkanı olan Joe Biden, CNN’in Atlanta stüdyolarında karşı karşıya geldi.

İsrail-Filistin ve Rusya-Ukrayna savaşlarından, iki adayın yaşı ve ekonomiye kadar birçok konu tartışılırken, konuşulması beklenen başlıklardan biri olan kripto paralara ise değinilmedi. Bu durum kripto para dünyasında hayal kırıklığı yarattı. Özellikle son dönemde Donald Trump’ın endüstri liderleriyle biraraya gelmesi, tartışma esnasında bu alanın da konuşulması konusunda beklenti yaratmıştı.

Politik meme coin’lerde sert düşüş

Biden’ın zaman zaman bazı kelimeleri karıştırması ve Trump kadar enerjik olmaması dikkat çekerken, programın sonlanmasının ardından ise özellikle iki başkan adayı için çıkarılan meme coin’ler sert düştü.

En çok düşen meme coin ise %37 ile BODEN oldu. Programın ardından yaşanan düşüşlerdeki meme coin performansları şu şekilde:

  • BODEN: -%37
  • STRUMP: -%24
  • TREMP: -%18
  • MAGA: -%10
  • MAGA HAT: -%10
Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl