Binance’ten Türkiye açıklaması: “Bazı önemli değişiklikler olacak”

Binance borsası Türkiye'deki kripto para yasasının Resmi Gazete'de yayımlanmasından sonra önemli bir açıklama geçti ve buradaki faaliyetleriyle ilgili bazı güncellemeler yaptığını açıkladı. Borsa, Binance.com'un Türkiye'den erişilebilir olmaya devam edeceğini, Türkçe dil seçeneğinin ise (Binance.com kullanıcıları için) kademeli olarak zamanla kapatılacağını belirtti.

Türkiye’deki kripto para yasasının yürürlüğe girmesinin ardından Binance borsasından da açıklama geldi. Borsa, Türkiye faaliyetleri için önemli değişiklikler yaptığını duyurdu.

“Reklamlar tamamen duracak”

Regülatörlerle uyum içerisinde çalışmanın önemine değinen borsa, açıklamada Türkçe dil seçeneğinden reklamlara kadar bazı güncellemeler geçti. Açıklamada özetle şu ifadeler kullanıldı:

“Türkiye’deki gelişmeleri Binance olarak yakından takip ettik. Regülatörlerle yakından çalışmanın önemine her zaman inandık. Güvenli bir ekosistemin var olması için regülasyonlara hep destek olduk. Türkiye’deki regülasyonlar çerçevesinde;

  • Binance.com, Türkiye’den erişilebilir olmaya devam edecektir.
  • Türkçe dil seçeneği, Binance.com hizmetlerinden 3 aylık süre içerisinde kademeli olarak kaldırılacaktır.
  • Türk kullanıcılar için yapılan pazarlama ve reklam faaliyetleri de tamamen sonlandırılacaktır.

Bu değişikliklerin birçok kullanıcımızı etkileyeceğini biliyoruz. Ancak her zaman olduğu gibi kullanıcılarımızın güvenliği bizim önceliğimizdir. Fonların güvende olduğu konusunda rahat olun. Yatırma ve çekme işlemleri de devam etmektedir”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl