Bitcoin Konferansı’nda konuşacak Trump için yapılan plan ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen suikastten adeta kıl payı kurtulan Donald Trump seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, gelecek hafta bir konuşma da yapacağı Bitcoin Konferansı'da, kampanyası için 15 milyon dolarlık bir bağış toplanması planı yapıldığı belirtildi. Bitcoin Magazine CEO'su David Bailey'nin Trump ile bu sene birkaç kez görüştüğü ve son olarak ona böyle bir bağış için söz verdiği, vaatte bulunduğu ifade edildi.

25-27 Temmuz tarihleri arasında ABD’nin Nashville şehrinde düzenlenecek olan ve kripto para dünyasının yakından tanıdığı birçok ismin de katılacağı Bitcoin Konferansı’nın en özel konuğu ise bir önceki ABD başkanı Donald Trump olacak. Konferansta bir konuşma da yapacak olan Trump’ın etkinliğe katılma sebebi ise ortaya çıktı.

15 milyon dolarlık bağış sözü…

ABD medyasından Washington post’un haberine göre kripto medya dünyasının bilinen yayıncılarından Bitcoin Magazine’in CEO’su David Bailey, bu sene birçok kez Donald Trump ile görüştü. Trump’a kripto paralar hakkında detaylı bilgiler veren Bailey, onu yaptığı birçok açıklamada ve düzenlenen toplantılarda yönlendiren isim oldu. Bailey son olarak ise Trump’a Nashville’de düzenlenecek olan Bitcoin Konferansı’nda 15 milyon dolarlık bağış toplama taahhüdünde bulundu.

Görüşmeden sonra kripto bağışları açıklandı

Washington Post’un haberinde Bailey’nin Trump ile birebir olarak da görüştüğü ve ikilinin New York’ta Trump Tower’daki bir görüşmelerinden sonra Trump’ın kripto bağışı kabul etttiğini açıkladığı belirtildi. Bailey’nin, Trump’ın kripto endüstrisinin yöneticileriyle özellikle Mara-a-Lago’daki evinde buluştuğu toplantıları da organize ettiği iddia ediliyordu.

Kimseye danışılmadan Cumhuriyetçi Parti metnine de eklendi!

Haberde Bailey’nin Trump’ın baş danışmanı olan Vince Haley’ye de kripto paralar konusunda bazı fikirler sunduğu yazıldı. Bailey’nin Haley ile yaptığı görüşmenin ardından ise Cumhuriyetçi Parti’nin resmi olarak benimsediği “ilkeler, politikalar ve hedefler” metnine kripto para eklemesi de yapıldı.

Trump burada “Cumhuriyetçiler, Demokratların kanunsuz ve Amerikan karşıtı olan kripto düşmanlığını bitirecektir” dedi. Yapılan konuşma ve partinin ilkelerinde kripto paraların yer alması Cumhuriyetçi Parti’nin içinde uzun yıllardır bulunan kişileri de şaşırttı. Bunun sebebi ise aslında bu eklemelerin kimseye danışılmadan bir anda yapılmasıydı.

Güvenlik çok daha fazla olacak

25-27 Temmuz günleri düzenlenecek olan Bitcoin Konferansı’na Donald Trump’ın yanı sıra Michael Saylor, Cathie Wood ve bir başka ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da katılacak.

Birçok büyük madencilik şirketi ve sektör katılımcısının sponsor olduğu ve 20 binden fazla kişinin katılmasının öngörüldüğü konferansta güvenlik önlemlerinin de beklenenden çok daha üst seviyede olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl