BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk, CEO’luk görevini devraldı

Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından biri olan BtcTurk'te kritik bir görev değişikliği gerçekleşti. Borsanın kurucularından ve yönetim kurulu başkanı Kerem Tibuk, CEO'luk görevini de üstlendi. Eski CEO Özgür Güneri ise yönetim kurulu üyesi olarak kalmaya devam etse de, artık yurt dışı iş birlikleri konusundaki çalışmalara yoğunlaşacağını belirtti.

Türkiye’nin ilk kripto para borsası olmasının yanı sıra sektörün en büyük oyuncuları arasında da yer alan BtcTurk’te Özgür Güneri, CEO’luk görevinden ayrıldı. Uzmancoin tarafından da teyit edilen gelişmeye göre Güneri, borsa bünyesinde kalmaya devam edecek ve yönetim kurulu üyeliği de sürecek.

Konuyla ilgili açıklamayı ise ABD medyasından Bloomberg’e, borsanın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Kerem Tibuk verdi. Tibuk, CEO’luk görevinin daha sonra değişme ihtimalinin olduğunu da söyledi.

Eski CEO Güneri de Bloomberg’e açıklama yaptı ve “Ben daha çok yurt dışı iş birlikleri ve küresel çaptaki konularla ilgileneceğim” dedi.

Küresel platform da geliyor

Tibuk’un Bloomberg’e verdiği bilgiler sadece bununla da sınırlı değildi. BtcTurk kurucusu; Latin Amerika, Afrika ve Asya-Pasifik bölgelerinde kripto konusunda ileri seviyedeki ülkeleri kapsayan küresel bir platform açmayı düşündüklerini de ifade etti.

“Saldırıyla alakası yok”

İkili aynı zamanda, bu değişikliğin, geçtiğimiz ay meydana gelen siber saldırıyla bir alakası bulunmadığını da belittiler.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl