Biden’in kararı, politik meme coin’lerde sert hareketlere neden oldu

Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesi BODEN, TREMP, DONALD ve KAMA gibi politik meme coin'lerde sert fiyat hareketleri yarattı.

Joe Biden’ın bu akşam 20.46’da başkanlık yarıştan çekildiğini duyurmasının ardından politik meme coin’lerde her iki yönlü büyük fiyat hareketleri görüldü.

Solana ağında yer alan ve Biden’dan esinlenerek oluşturulan BODEN adlı token, yüzde 60’tan fazla düşüş yaşadı. Buna karşın Trump temalı meme coin’ler TREMP ve DONALD, sırasıyla yüzde 33 ve yüzde 50 arttı.

Öte yandan Biden’ın başkan adayı olarak açıkça desteklediğini duyurduğu Kamala Harris temalı bir başka meme coin de sert yükseliş kaydetti. Yine Solana ağında bulunan ve KAMA adını taşıyan bu meme coin, birkaç saat içinde yüzde 180 oranında yükseldi.

Geçen ay Trump’a karşı katıldığı tartışma programındaki zayıf performansından sonra Biden’ın üstünde yarıştan çekilmesi yönündeki baskılar artmıştı. Geçen hafta da bazı üst düzey demokrat isimlerin Biden’a yarıştan çekilmesini söylediği öne sürülmüştü. Demokratlar, 19-22 Ağustos’ta gerçekleşecek Demokratik Parti Ulusal Kongresi’nde yeni başkan adaylarını seçecekler.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl