Cyber’dan 500 bin dolar ödül havuzlu Social Summer etkinliği

Kısa süre önce yeniden markalaşan Cyber'ın Social Summer etkinliği devam ediyor. Superchain ekosistemindeki çeşitli projelerle iş birliği içinde gerçekleştirilen bir etkinlik serisi olan Social Summer'daki ödül havuzu ise 500 bin doları da aşıyor.

Geçtiğimiz dönemde CyberConnect olarak bilinen ancak mayıs ayında yeniden markalaşan ve yeni ismine geçen Cyber’ın, Social Summer etkinliği sürüyor. Superchain ekosistemindeki çeşitli projelerle iş birliği içinde gerçekleştirilen bir etkinlik serisi olan Social Summer, toplamda 6 hafta sürecek ve kullanıcıların benzersiz NFT’ler mint’leyerek ödüller kazanmasını sağlayacak.

Kampanya detayları:

  • Haftalık etkileşimli makale NFT’leri: Her hafta, belirlenen tema hakkında bilgi veren etkileşimli bir makale NFT’si yayımlanacak.
  • Projeleri tanıtan NFT’ler: Superchain ekosistemindeki projeleri tanıtan 6 farklı NFT mint’lenebilecek.
  • Yaratıcı ödüller: Yaratıcılar, sanatçılar ve kullanıcılar kendi içeriklerini oluşturarak ödüller kazanabilecek.
  • Web3 sosyal puanları: Kullanıcılar, sosyal etkileşimlerini yansıtan Web3 sosyal puanlarını görüntüleyebilecek.
Social Summer
Social Summer

Ödül havuzu:

Kampanyanın başladığı 22 Temmuz TSİ 03.00 ile 2 Eylül TSİ 03.00 arasında öne çıkan proje NFT’lerini mint eden kullanıcılar için toplamda 510.000 dolar ödül havuzu oluşturuldu.

Ancak, ödüllerin gerçek değeri piyasa dalgalanmalarına bağlı olarak değişebilir. NFT’ler 9 Eylül TSİ 03.00’a kadar mint’lenebilir, ancak ödüller 2 Eylül’den sonra kazanılamayacak.

Mint’leme ödülleri:

Her gün, günlük NFT’yi mintleyen ilk 50.000 Binance Web3 MPC cüzdan kullanıcısı, harcadıkları tutarın %200’ü kadar CYBER ödülü kazanacak. Ödüller herhangi bir zamanda talep edilebilecek.

Tamamlama ödülleri:

Kampanya sonunda, günlük proje NFT’lerinden 10, 20 veya 30 tanesini elinde tutan kullanıcılar, ayrılan üç adet 50.000 dolarlık ödül havuzundan birine katılabilir ve ödülleri paylaşabilir.

Bu havuzların ödülleri 10.000 CYBER değerindedir ve gerçek değerleri piyasa dalgalanmalarına göre değişebilir.

Daha fazla bilgi ve katılım için: https://socialsummer.xyz/

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl