Kripto dünyası ABD’nin Bitcoin adımlarına tepkili: Hepsi satılacak mı?

ABD devletinin Silk Road'dan ele geçirdiği binlerce Bitcoin'i dün hareket ettirmesi, kripto dünyasının tepkisine neden oldu. Endüstri uzman ve liderleri, Biden/Harris yönetiminin bilerek ve isteyerek böyle bir hamle yaptığı ancak büyük bir yanlışa imza attıkları konusunda hem fikir…

Donald Trump’ın cumartesi akşamı Bitcoin Konferansı’nda “stratejik Bitcoin rezerv” vaadinden sonra Demokrat yönetimin adeta nazire yaparcasına 30 bine yakın adet Bitcoin’i hareket ettirmesi kripto dünyasının tepkilerine yol açtı.

“Böyle mi yeniden başlatacaksınız?”

Tepki gösteren isimlerden biri Donald Trump’a açıkça destek veren Winklevoss ikizlerinden Tyler’dı. Gemini borsasının sahibi olan Winklevoss, Harris’in kripto dünyasıyla ilişkileri yeniden başlatmak istediği yönündeki haberleri ve bu transferi şu şekilde yorumladı:

“Cumartesi akşamı Donald Trump, hükumetin elinde bulunan BTC’lerin hiçbirini satmayacağı vaadinde bulundu. 2 gün sonra ise Harris hükumeti bu transferi gerçekleştirdi. Gerçekten ilişkileri yeniden başlatmak için harika bir bakış açısı…”

“Sağır mısınız? Görmüyor musunuz?”

Dijital varlık ve kripto yönetim şirketi Galaxy Digital’ın kurucusu olan Mike Novogratz da, Harris hükumetine eleştiri getiren ünlülerdendi:

“Sağır mısınız? Görmüyor musunuz? Silk Road Bitcoin’lerini, Donald Trump’ın sözlerinden iki gün sonra transfer etmek bana göre aptalca…”

“30 milyon oy nasıl kaybedilir dersi…”

Bitcoin ve blok zinciri teknolojileri yatırım odaklı faaliyet gösteren Bitcoin Investment Group CEO’su Eric Weiss da, “Harris hükumeti 30 milyon oyun nasıl kaybedileceği konusunda harika bir ders veriyor” dedi.

“Bir nesli kendilerine küstürecekler”

Bitcoin Konferansı’nın organizatörlerinden olan ve aynı zamanda Bitcoin Magazine CEO’su konumundaki David Bailey de, “Bunu sadece Donald Trump’a olan nefretlerinden yapıyorlar. Demokratlar için iyi olmaz. Devam ederlerse, bir nesli kendilerine kalıcı olarak küstürecekler” dedi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl