Cantor Fitzgerald yönetim kurulu başkanı Lutnick: Bitcoin para birimi değil emtia…

Hafta sonu Bitcoin Konferansı'na katılan ve yönetim kurulu başkanı olduğu Cantor Fitzgerald şirketinin elinde Bitcoin bulunduğunu "Elimizde tonla Bitcoin var" sözleriyle duyuran Howard Lutnick, Fed'in eylül ayında faiz indirimi yapmasını ancak diğer indirimlerin de 2025'te gelmesini beklediğini ifade etti. Lutnick ayrıca Bitcoin'in para birimi değil bir emtia olduğunu söyledi.

Howard Lutnick
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Küresel çaptaki önemli yatırım şirketlerinden olan Cantor Fitzgerald’ın ünlü yöneticisi Howard Lutnick, katıldığı bir yayında Fed’in ilk faiz indirimini eylül ayında yapmasını beklediğini ancak diğer indirimlerin ise 2025’te geleceğini düşündüğünü söyledi.

“Trump etkisi diğer şirketlere de yayılır”

ABD medyasından Bloomberg’in yayınına konuk olan Lutnick, faiz indirimleri dışında ekonomide Donald Trump etkisine de değindi.

Genellikle vergi indirimleriyle ve regülasyonların azaltılmasıyla bilinen Trump dönemini, “Trump ticareti” olarak adlandıran Lutinck, “Trump ticareti, Muhteşem 7’liyi de aşıp diğer hisse senetlerine de yayılır. Onlar da yükselecektir. trump etkisi tabana doğru genişleyerek yayılıyor” dedi.

Bilindiği üzere Muhteşem 7’li olarak bilinen şirketler arasında Nvidia, Apple, Amazon ve Alphabet gibi büyük teknoloji firmaları bulunuyor.

“Bitcoin bir emtiadır”

Hafta sonu Bitcoin Konferansı’nda konuşan ve yönetim kurulu başkanı olduğu Cantor Fitzgerald’ın elinde büyük miktarlarda Bitcoin olduğunu belirten Lutinck, Bitcoin’in bir para birimi değil, bir emtia olduğunu da söyledi.

Lutnick ayrıca ABD’li iki başkan adayının da faiz indirimleri istediğini bunun da “normal” olduğunu belirtti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl