Analist Willy Woo’dan 700 bin dolarlık Bitcoin tahmini: Ne zaman ve nasıl olacak?

Özellikle Bitcoin fiyatı konusunda X üzerinden yaptığı fiyat analizleriyle bilinen Willy Woo, Bitcoin'in önümüzdeki dönemlerde 700 bin dolar ile milyonlarca dolar arasında bir seviyeye gelebileceğini belirtti. Bunun için özellikle varlık yönetim firmalarının BTC için ne kadar oranda bir tahsisat yaptıklarının/yapacaklarının önemli olduğunu dile getiren Woo, fiat paralarla yapılan kıyaslamaların da bir gün biteceğini söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ünlü finans yorumcusu Willy Woo yine çok konuşulacak bir Bitcoin analizi yaptı. En büyük kripto paranın varlık yönetim portföylerinde her geçen gün daha fazla yer tuttuğunu ifade eden Woo, bu oranın ileriki dönemlerde artması durumunda fiyatın “en az” 700 bin dolara geleceğini iddia etti.

“500 trilyon dolar gelse, tek bir BTC 24 milyon dolar olur”

Dünyada şu anda tüm varlıkların değerinin 500 trilyon dolar civarında olduğunu belirten Woo, tüm bu değerin Bitcoin’e akması durumunda tek bir BTC fiyatının 24 milyon dolar olacağını ancak bunun imkansız olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Burada sorulması gereken soru, fonlara akacak olan BTC’nin gerçekçi oranının ne kadar olacağıdır. Aslında varlık yönetimi tahmin edilebilir bir alandır. Para oraya muhafazakar ve yavaş şekilde girer. Şu anda bile erken dönemlerinde olan Bitcoin için, Fidelity %1 ilâ %3 arasında bir tahsisat öneriyor. BlackRock’ın bazı fonlarında bu oran %85’e kadar çıkıyor. Biz %3’lük oranı baz alalım. Bu arada biz bu oranı 2014 yılında öneriyorduk! Eğer oran %3’te kalırsa Bitcoin fiyatı da en az 700 bin dolar olur. Tabii ki bugünün enflasyon şartlarında…”

“S-eğrisi benimsenmesi %16-50 seviyesine gelebilir”

Bitcoin’in bu seviyelere ne zaman ulaşabileceği konusunda ise, teknolojik ve inovatif gelişmelerin benimsenmesi için izlenen S-eğrisini örnek gösteren Woo şunları söyledi:

“Bu fiyatlara, seviyelere ne zaman ulaşabiliriz? Bu, S-eğrisi benimsenmesiyle de doğru orantılı bir durum. Varlık yönetiminde erken dönem çoğunluk %16, geç dönem çoğunluk ise %50 seviyesindedir. Bitcoin benimsenmesinin %16 ilâ %50 arasında bir yere geldiğini düşündüğünüzde Bitcoin fiyatının ne olacağını düşünün…”

“Fiat para kıyaslaması biter”

Bitcoin fiyatının, tüm fiat para değerlerini aştığı bir dönemde artık fiyat kıyaslamasının dahi kalmayacağını yazan Woo, “Bu dönüm noktasından sonra Bitcoin’den daha değerli varlıklara kıyaslama yapılmak istenecek. Bu da aslında, kazançlarını Bitcoin’de tutan şirketler için geçerli olacak. Saylor bunu ilk söyleyenlerdendi. Ama daha fazlası da gelecek” dedi.

Bitcoin ve internet benimsenmesi S-eğrisi…

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl