Büyük şirketler dipten mi alıyor: 4 borsaya 95 milyon dolar taşındı

Dünya piyasalarında pazartesi günü yaşanan kriz şu an için durulmuş gözükürken, kripto işlem şirketi Cumberland ise Tether Hazinesi'nden çektiği 95 milyon dolarlık USDT'yi 4 platforma transfer etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ekonomist ve analistler dünya piyasalarındaki krizin bitip bitmediğini tartışırken, bazı kurumlar ise şu anki fiyatları bir dipten alım fırsatı olarak görüyor. Dünya çapında bireysel ve kurumsal yatırımcılara hizmet veren bir kripto şirketi olan Cumberland de son olarak Tether Hazinesi’nden 95 milyon dolarlık USDT çekti ve bu fonları 4 platforma taşıdı.

Zincir üstü takip platformu Lookonchain’in verdiği bilgiye göre Cumberland, bu 95 milyon dolarlık fonu; Coinbase, OKX, Kraken ve Forwarder platformlarına taşıdı.

Bilindiği üzere genelde bireyler ve şirketler, bu tarz zamanlarda borsalara nakit ağırlıklı fonlar taşıyorlarsa bunları alım yapmak için kullanıyorlar. Dolayısıyla Cumberland de, kripto para fiyatlarının ciddi şekilde eridiği bu dönemde düşük seviyeden alım yapmak istemiş olabilir.

6.2 milyar dolar taşıdılar

Cumberland, kripto paralarda fiyatlar yükselmeye başlamadan önceki dönemden bu yana borsalara ciddi miktarda USDT taşıdı. Zincir üstü verilere göre şirket 20 Ekim’den (2023) bu yana borsalara toplamda 6.2 milyar dolarlık USDT transferi yaptı.

Aşağıdaki tabloda, Bitcoin fiyatının seviyesiyle şirketin hangi dönemlerde, ne kadar transfer yaptığı da görülüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl