Meme coin FOMO’su 4 saatte 900 bin dolar kaybettirdi: Fiyat çakıldı

2024 yılı adeta meme coin'lerin senesi olarak devam ederken, sert çıkışlar ve büyük kazançlar gibi tam tersi durumlar da yaşanıyor. Bir meme coin yatırımcısı sadece 4 saatlik bir süre içerisinde 900 bin dolar kaybetti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

FOMO’ya kapılan bir kripto para yatırımcısı sadece birkaç saat içerisinde 1 milyon dolara yakın para kaybetti. Solana ağında çıkarılan RTR adlı meme coin’i alan yatırımcı, gelen fiyat çöküşüyle beraber yatırımının büyük bölümünü kaybetti.

Zincir üstü veri platformu Lookonchain’in paylaştığı bilgiye göre meme coin RTR alan yatırımcı 916 bin dolar değerde 5800 SOL harcadı. 7.2 milyon adet RTR alan yatırımcı, adeta FOMO’ya kapılarak en yüksek seviyeden alım yapanlardan oldu.

Fiyatın ciddi şekilde düşmesinden sonra ise bu kişi zararı kabullendi ve yatırımını sadece 113 adet SOL karşılığında (yaklaşık 18 bin dolar) elden çıkardı. Toplam kayıp ise 898 bin dolar değerde Solana oldu.

Birkaç saat içinde zirve yapan token’ı tepeden aldı

Aşağıdaki grafikte de görüldüğü gibi token sadece birkaç saat içerisinde neredeyse 10 kata yakın artıyor ve yatırımcı tepe noktalardan üst üste alımlar yapıyor.

Bilindiği üzere İngilizce açılımı FOMO olan “Fear of missing out” yani “Fırsatı kaçırma korkusu” birçok kripto para yatırımcısının düştüğü tuzaklardan bir tanesi… Bu yatırımcının da meme coin furyasına aldanarak 1 milyon dolara yakın parasını, zirvelerden riske atması dikkat çekiyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl