Binance 15 kripto parayı USDC’ye çevirecek: Kullanıcılara süre verildi

Binance borsası toplamda 15 kripto parayı USDC'ye çevireceğini ve kullanıcıların 2 Eylül gününden önce varlıklarını çekmeleri gerektiğini duyurdu. İlgili kripto paraların USDC'ye dönüşüm süreci 2 Mart günü sona erecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsası, daha önceden delist edildiği ya da edileceği açıklanan birçok token’ın, kullanıcıları tarafından platformdan çekilmemesi halinde, otomatik olarak USDC’ye çevrileceğini açıkladı. Dönüşüm çerçevesinde cüzdanlardan 2 Eylül günü (TSİ 03.00) ekran görüntüsü alınacak ve dönüşüm 2 Mart 2025’e kadar devam edecek.

Dolayısıyla kullanıcıların en geç 2 Eylül gününe kadar ilgili kripto paraları Binance cüzdanlarından çekmeleri gerekiyor.

Binance’in duyurduğu kripto paralar şu şekilde:

“Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST) , Bitshares (BTS), District0x (DNT), Groestlcoin (GRS), Hegic (HEGIC), MobileCoin (MOB), Monero (XMR), Monetha (MTH), Multichain (MULTI), Navcoin (NAV), Sologenic (SOLO), Spartan Protocol (SPARTA), Symbol (XYM), Tribe (TRIBE)”

Binance borsası ayrıca bu kripto paraların, USDC’ye çevrilirken 2 Eylül ilâ 2 Mart tarihleri arasındaki ortalama değerin hesaplanarak kullanıcılara aktarılacağını belirtti.

USDC bakiyeleri 2 Mart TSİ 03.00’da kullanıcı hesaplarına yatmış olacak.

Öte yandan borsa, 19 Ağustos günü CVP, EPX, FOR, LOOM, REEF ve VGX’in de borsadan delist edileceğini duyurdu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. Mert Yanıtla

    Hepimiz kuşkusuz en güvenilir borsa diye binance kullanıyoruz. Ancak aslında en güvenilmez ve tehlikeli borsa binance. Sürekli yeni token listeliyor, insanlar yatırım imkanı, başlangıçta kapalım treni kaçırmayalım ümidiyle alıyor, bir süre sonra, daha fiyat artmadan delist haberi geliyor ve fiyat çöp oluyor. Önce listele parayı topla sonra delist et milleti batır. Emin olur bu borsa çok tehlikeli, botlar ile işlemleri şişiriyorlar. Kripto yatırımı gerekli mi gerekli, çünkü öyle yada böyle hayatımıza girdiler ve var olacaklardır ancak bu borsadan yapmak gerçekten büyük riskli.