Arthur Hayes’ten altcoin boğa sezonu tahmini: Bitcoin ve Ether’de hedef verdi

Kripto dünyasının görüşlerini yakından takip ettiği isimlerden Arthur Hayes boğa sezonu için Bitcoin'in 70 bin, Ether'in ise 4 bin doları geçmesi gerektiğini belirtti. Hayes ayrıca ABD seçimleri sonrası, özellikle 2025'te büyük bir boğa sezonu yaşanacağını iddia etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

BitMEX borsasının eski CEO’su Arthur Hayes, kripto dünyasının merakla okuduğu blog yazılarının sonuncusunda, boğa sezonunun “şifrelerini” verdi. Hayes, şu ana kadar altcoin’lerde bir boğa sezonu yaşanmadığını, bunun olması için de Bitcoin’in 70, Ether’in de 4 bin doların üzerine çıkması gerektiğini ifade etti.

“Solana, onlar kadar güçlü değil”

Altcoin sezonunun sadece Bitcoin ile Ether’in bu fiyat seviyelerini geçmesiyle yaşanacağını belirten Hayes Solana’nın da 250 doları geçeceğini iddia etti:

Bitcoin ve Ether, ETF’ler vasıtasıyla gelen paradan ötürü, son düşüşlerde çok fazla zarar görmediler. ‘Shitcoin’lerin yaşadığı kıyımı yaşamadılar. Bir boğa sezonu ancak Bitcoin’in 70, Ether’in de 4 bin doları geçmesiyle yaşanır. Solana da 250 doları aşacaktır ancak onun piyasaya etkisi Bitcoin ile Ether’in etkisi kadar olmaz. Sene sonuna doğru Bitcoin-Ether rallisi, alt-sezonu tetikleyecektir”

“Hazine ve Fed’den likidite akacak”

Birçok yazısında olduğu gibi ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ı sert şekilde eleştiren Hayes, Yellen’ın ABD seçimleri öncesnde “likidite manipülasonu” yapacağını belirtti ve şunları söyledi:

“Kasım ayı başında ABD seçimleri olacak. Yellen manipülasyonda zirve yapacak. Bu sene, bundan iyi bir zaman olamaz. Yükselişler yaşanacak ama ben tüm kripto portföyümü satmayacağım. Yine kâr alacağım. Aldığım kârları staked-Ethena USD’ye yatıracağım. Trump’ın kazanma ihtimali, kripto piyasalarını da yükseltecektir. Kamala Harris ise birinci sınıf bir politik kukla. Seçim şu anda %50-50 gibi… Tüm bu kaosu kenardan izleyeceğim. Piyasalara seçimlerden ve ABD borç tavanı sorununun halledilmesinden sonra gireceğim. Bunun ocak ya da şubat aylarında gerçekleşmesini bekliyorum. Borç tavanı sorunu düzeltildi mi, Hazine’den ve Fed’den piyasaların geri döndürülmesi için likidite akacak. İşte o zaman boğa piyasası gerçekten başlayacak”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl