Cryptocom ile Şampiyonlar Ligi’nden dev ortaklık

Son yıllarda yaptığı spor anlaşmalarıyla adını duyuran Crypto.com, dünyanın en büyük futbol organizasyonu olarak görülen Şampiyonlar Ligi'yle de ortaklık kurdu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önce Los Angeles Lakers’ın salonu olan Staples Center’ın isim hakkını alması, daha sonra ise Formula 1 ile UFC anlaşmalarıyla sesini duyuran Crypto.com borsası, şimdi de Şampiyonlar Ligi’yle bir ortaklık kurdu. Birden fazla seneden oluşan ortaklığın tam zamanı ise açıklanmadı.

Sponsorluk anlaşması; stadyum içi aktiviteler, yayın duyuruları ve reklam kampanyalarını içerecek. Resmi duyuru ise bugünkü Süper Kupa finali öncesinde yapılacak.

Anlaşmayla ilgili konuşan Crypto.com marka ve topluluk yöneticisi Steven Kalifowitz, sponsorluğun Avrupa’nın en popüler futbol organizasyonuyla yapılmasının, kendilerinin spora olan desteğini gösterdiğini belirtti.

UEFA pazarlama yöneticisi olan Guy-Laurent Epstein de, Crypto.com’un dünyanın en büyük takımlarına ve taraftarlarına destek olmaya devam ettiğini belirtti ve “Bu bizim sponsorluklarımız açısından yeni bir sayfa olacak” dedi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl