Binance’ten DOGS hamlesi: İlk borsa olacak

Telegram üzerinde hızla yaygınlaşan ve adeta çılgınlık seviyesine ulaşan TON blok zinciri tabanlı meme coin DOGS, Binance Launchpool'a geliyor. Kripto para, Launchpool'un ardından borsada listelenecek ve açıklamaya göre Binance, DOGS'u listeleyen ilk borsa olacak.

Binance, Launchpool’da yer vereceği yeni projenin Dogs (DOGS) olacağını açıkladı. DOGS, Launchpool’un ardından Binance üzerinde listelenecek ve Binance, DOGS’u listeleyen ilk borsa olacak.

TRY paritesi de açılacak

Açıklamaya göre kullanıcılar, 23 Ağustos 2024 TSİ 03.00’ten itibaren üç gün boyunca BNB ve FDUSD’lerini stake ederek DOGS kazanabilecekler. DOGS’un listelemesi ise 26 Ağustos günü saat 15.00’te gerçekleşecek. Kripto para, alım satıma DOGS/USDT, DOGS/BNB, DOGS/FDUSD ve DOGS/TRY işlem çiftleriyle açılacak.

550 milyar arzı var

Telegram topluluğu içinde doğan bir Ton meme coin’i olan DOGS, 550 milyar adetlik maksimum arza sahip. Launchpool için bu miktarın yüzde 4’ü, yani 22 milyar adedi ayrıldı. DOGS, Binance’te listelenediğinde toplam arzın yüzde 93.95’ine denk gelen 516 milyar 750 milyon adet DOGS dolaşımda olacak.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl