Arthur Hayes, 4 altcoin verdi ve Fed beklentisini açıkladı

BitMEX borsasının kurucularından olan ancak 2020'de açılan dava ile CEO'luk görevini bırakmak zorunda kalıp başka projelere yelken açan Arthur Hayes yine çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. Singapur'da düzenlenen TOKEN2049 etkinliğinde konuşan Hayes, ciddi şekilde yatırım yaptığı altcoin'leri açıkladı ve Fed'in bu akşam vereceği kararla ilgili de değerlendirmeler yaptı.

Kripto dünyasının yorumlarına büyük önem verdiği Arthur Hayes, Singapur’daki TOKEN2049 konferansında konuştu. Fed’in faiz indirimlerine 50 ya da 75 baz puanlık adımla girmesini beklediğini belirten Hayes, beklentilerin aksine ise kısa vadede düşüş beklediğini ifade etti.

“Piyasalar kötüye gidecek”

ABD hükumetinin tarihin en büyük harcamalarını yaptığı dönemde faizleri düşürmesinin büyük bir hata olduğunu kaydeden Hayes, “ABD hükumeti savaş olmayan bir dönemdeki en büyük harcamalarını yapıyor. Böyle bir dönemde bu faiz indirimleri büyük hata olacak. Herkes faiz indirimleriyle piyasaların uçmasını bekliyor ama bence tersi olacak. Kararın açıklanmasından kısa süre sonra bence piyasalarda düşüş gelecek, işler kötüye gidecek. Bunun sebebi Japon yeni ile ABD doları arasındaki fark azalacak. Ağustos ayında Japon yeni 162’den 142’ye düştüğü zaman neler olduğunu hatırlayın. Küçük bir mali çöküş yaşadı tüm dünya… Finansal stresin yeniden yaşandığını görebiliriz”

4 altcoin verdi

Özellikle böyle bir dönemde ABD Hazine tahvillerinin getirilerine güvendiğini dile getiren ünlü yatırımcı “Neden %5.5’lik Hazine tahvilleri varken, riskli DeFi uygulamalarına güveneyim ki?” dedi.

Hayes ayrıca yüklü şekilde yatırım yaptığı altcoin’lerden de bahsetti ve daha önce de birçok kez söylediği Ethereum, Pendle, ENA yatırımlarının olduğunu, ONDO projesini beğenmesine rağmen henüz yatırım yapmadığını belirtti.

Boğa piyasası nasıl gelir?

Arthur Hayes, boğa piyasasının başlayacağı senaryoyu da kendi düşüncesi bağlamında açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

“Dediğim gibi önce piyasalar düşecek ve daha sonra faizleri daha da indirecekler. ‘Kötü giden piyasaları düzeltelim’ diyecekler. Yükseliş ve Ethereum boğası bence böyle gelecek”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. kfdfskdf@gmail.com Yanıtla

    dolandiriclikta dava acilmadimi kaldiracalari manuple etmekte bilgi sizdirmaktan ve sayre
    madem dusecek neden koinlerini bize tanitiyor