Elon Musk iddiası meme coin’i uçurdu: Yüzde 10 bin artış

Elon Musk'ın düzenli olarak tweet'lerini referans gösterdiği hesaplardan Doge Designer, önemli bir iddia ortaya attı ve Mars'taki ilk yerleşim şehrinin adının Terminus olacağını ve bunu Musk'ın söylediğini belirtti. Bu iddia, Terminus adlı bir meme coin'de ise çok büyük yükseliş getirdi. Coin'e 100 dolarlık yatırım yapan bir kişi ise 920 katlık kazanç elde etti.

2021 yılındaki boğa sezonunu başlatan ve attığı tweet’lerle büyük etki yaratan Elon Musk, kripto dünyasına o dönemki gibi yakın olmasa da, dolaylı yoldan coin’lerin yükseliş ya da düşüşlerinde rol oynayabiliyor.

Yüzde 10 bin arttı

Musk’ın hem takip ettiği hem de tweet’lerini referans alıp RT ettiği hesaplardan olan Doge Designer, önemli bir iddia ortaya attı. Doge Designer’ın attığı tweet’e göre, Mars’taki ilk yaşam şehrinin adı Terminus olacak. Doge Designer bu bilgiyi Elon Musk’ın verdiğini iddia etti.

Musk konuyla ilgili bir yorum yapmazken, aynı isimde çıkarılan meme coin ise adeta uçtu. Terminus, Doge Designer’ın bu tweet’inin ardından sert yükseldi. Yükseliş %10 bine kadar ulaştı.

2 hafta önce alım yapmış

Bir kripto yatırımcısının ise bu coin’e 8 Eylül’de yatırım yaptığı ortaya çıktı. Lookonchain’in verdiği bilgiye göre TERMINUS adlı meme coin’e sadece 135 dolar yatıran bu kişi 124 bin dolar kazandı. Kişi böylece sadece bu coin’den 2 haftada 920 kat gelir elde etti.

Elon Musk’ın, “turuncu gezegen” Mars’ta yaşam başlatma hedefi senelerdir biliniyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. kfdfskdf@gmail.com Yanıtla

    zaten 1000 dolarlik alsaydi satamazdi 🙂