Pendle satmaya devam eden Arthur Hayes, yeniden DePin altcoin’ine yöneldi

Ünlü yatırımcı Arthur Hayes, şaşırtan trade'lerine devam ediyor. Hayes'in, henüz getiğimiz hafta Singapur'daki konferansta önerdiği ancak daha sonra satmaya başladığı Pendle yerine son dönemlerde üst üste alımlar yaptığı Aethir'e geçtiği görülüyor.

Geçtiğimiz hafta Singapur’daki TOKEN2049 konferansında birkaç coin ile birlikte Pendle önerisinde bulunan Arthur Hayes, daha sonra ise elindeki token’ları satmaya başlamıştı. Pendle’da zararına satışlar yapan Hayes’in, son haftalarda ise DePin coin’i Aethir’i seçtiği görülüyor.

Özellikle ağustos ayından bu yana Aethir (ATH) alımları yapan Hayes’in alımları son 1 ayda 6 milyon dolara ulaştı. Bu kadar fazla alıma rağmen Hayes hala ATH yatırımında 170 bin dolarlık zararda bulunuyor.

Pendle portföyü küçüldü

Binance borsasının da yatırım yaptığı DeFi projelerinden biri olan Pendle’da geçtiğimiz hafta yüklü bir yatırımı olduğunu beliten Hayes’in elindeki miktar da iyice azaldı. Pendle’dan Aethir’e geçen Hayes’in elinde taklaşık 1 milyon dolarlık Pendle kaldı.

Yine Lookonchain’in verdiği bilgiye göre Hayes sadece son 4 günde 6.5 milyon dolarlık Pendle satışı yaptı.

Hayes, Singapur’daki TOKEN2049 konferansında Pendle, Ondo, Ethena ve Ether alımı önermişti. Bu öneriden sonraki günlerde ise milyonlarca dolarlık Pendle satışı yapması da dikkat çekti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl