Binance, Türkçe dil desteğini kaldırıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Türkiye'deki yasalara uyum sağlamak amacıyla Binance.com web sitesi ve uygulamasındaki Türkçe dil seçeneğini 27 Eylül'de kaldırıyor.

Binance, Türkiye’deki yasalara uyum sağlamak için 27 Eylül 2024 tarihi itibari ile Türkçe dil seçeneğini kaldıracağını açıkladı. Borsadan yapılan resmi açıklamada, “Uyum hedefimiz ve kullanıcılarımıza kesintisiz hizmet sunma taahhüdümüzün bir parçası olarak, 02.07.2024 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen kanun kapsamında, tüm Türkiye merkezli olmayan kripto varlık hizmet sağlayıcılarına getirilen yeni gereklilikler doğrultusunda, Binance.com web sitesi ve uygulamasındaki Türkçe dil seçeneği 27.09.2024 itibarıyla kaldırılacaktır.” denildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadeler kullanıldı:

“Bu değişikliğin bazı kullanıcılarımızı etkileyebileceğini anlıyoruz ancak Türkiye’deki yasal gerekliliklere tam uyum sağlamak amacıyla bu adımın bir gereklilik olduğunu vurgulamak isteriz. Bu süreçte kullanıcılarımıza, Binance.com’un Türkiye’de erişilebilir olmaya devam edeceği konusunda güvence vermek isteriz.”

Açıklamaya göre Binance.com web sitesi ve uygulaması, İngilizce dahil diğer tüm desteklenen dillerde Türkiye’den tamamen erişilebilir olmaya devam edecek. Ayrıca web sitesi ve uygulamada, dil değişikliği dışında herhangi bir farklılık olmayacağı belirtildi. Tüm kullanıcıların borsanın ürün ve hizmetlerine her zamanki gibi kesintisiz erişim sağlayacağı, Türkçe müşteri hizmetleri servisinin de kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edeceği, tüm kullanıcı fonlarının Binance’in güvencesi altında olduğu kaydedildi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl