Arthur Hayes, meme coin’lere işaret etti: 3 altcoin verdi

Ünlü yatırımcı Arthur Hayes, meme coin'lerde yine bir yükseliş beklediğini belirtti. Özellikle 3 adet meme coin'e işaret eden Hayes, Japonya'daki seçimlerin de kripto paralara yakından etki edebileceğini söyledi.

Yazdığı blog yazılarıyla kripto dünyasında ses getiren isimlerden biri olan Arthur Hayes, meme coin’lerde yine çıkış beklediğini söyledi. 500 binden fazla takipçisinin olduğu X hesabından 3 adet meme coin veren Hayes, Japonya seçimlerinin de kripto paralara etki edeceğini düşündüğünü yazdı.

Gece saatlerinde yeni aldığı meme coin olan MOG için yükseliş beklediğini belirten Hayes, sabah attığı tweet’te de şunları söyledi:

“Meme coin’lerde yükseliş dönemi geldi. MOTHER ve MOG için düşüncelerimin arkasındayım. PEPE’yi de yok sayamam. Bunlarda yükseliş bekliyorum”

“Kripto, Takaichi’yi ister”

Zaman zaman gittiği ve yakından takip ettiği Japonya’daki Liberal Demokrat Parti (LDP) içerisindeki seçimi de değerlendiren Hayes, “Kripto dünyasının seçim hakkı olsaydı, Sanae Takaichi’yi seçerdi. Zayıf yen ve para basma politikasını isteyen biri…” dedi.

Hatırlanacağı üzere Japonya’da başbakan Fumio Kishida, parti içerisindeki bazı skandalların ortaya çıkmasıyla ağustos ayında istifa kararı almıştı.

Yen dolar karşısında değer kaybetti

Reuters’ın verdiği bilgilere göre ise Hayes’in “İyi olur” dediği Sanae Takaichi ise LDP içindeki savaşı kaybetti. Onun yerine eski savunma bakanı Shigeru Ishiba bu parti seçimini kazandı ve başbakan oldu.

Seçim sonuçlarının ardından yen, dolar karşısında değer kaybetti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. kfdfskdf@gmail.com Yanıtla

    oh bu adam japonyalara kadar uzanmis takasihi efendi
    sismis buyuk borsalara gelmemi meme coinleri dipten topluyor