Donald Trump’tan kripto projesi için ‘whitelist’ çağrısı

ABD başkan adayı Donald Trump, kendisi ve ailesi tarafından oluşturulan DeFi projesi World Liberty Financial için whitelist'in açıldığını duyurdu.

ABD başkan adayı Donald Trump, kripto projesi World Liberty Financial için ayrıcalıklı katılımcı listesinin (whitelist) başvuruya açıldığını duyurdu.

Trump, konuya ilişkin duyurusunda, “Amerika’yı yeniden harika yapma sözü verdim, bu sefer kripto ile! World Liberty Financial, Amerika’yı dünyanın kripto başkenti yapmayı planlıyor! Uygun kişiler için whitelist resmi olarak açıldı – bu tarihi anın bir parçası olma şansını kaçırmayın.” ifadelerini kullandı.

World Libery Financial’ın ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor. Tahminler, önümüzdeki ay içerisinde kullanıma açılacağı yönünde.

World Libery Financial nedir?

World Liberty Financial (WLFI), eski ABD Başkanı Donald Trump ve ailesinin öncülüğünde ortaya çıkan bir DeFi projesi. Proje, kullanıcıların kripto paralar üzerinden faiz karşılığı borç almasına, borç vermesine ve yatırım yapmasına olanak tanıyacak. WLFI kısa adıyla bir token’ı da bulunan projenin ön satışla birlikte yarım milyar dolar fon toplamayı hedeflediği öne sürülmüştü.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl