Bitcoin’de yön neresi: İki uzman Willy Woo ve Peter Brandt X’te tartıştı

Finansal piyasalarla ilgili yaptığı yorumlarla bilinen Peter Brandt ile Bitcoin destekçisi analist Willy Woo, fiyat gidişatını tartıştı. Peter Brandt, 2022'nin kasım ayındaki düşük seviyelerden bu yana görülen yükseliş trendinin ancak 71 bin doların üzerinde bir kapanışla konfirme edilebileceğini belirtirken, Woo ise yeniden ATH seviyesinin görülmesinin zaman alacağını ifade etti.

İran’ın İsrail’e dün akşam başlattığı füze saldırısı Ortadoğu’daki gerilimi yeniden yükseltti. Bitcoin ve ABD hisse senetleri dün akşam saatlerinde sert düşüşler yaşadılar. En büyük kripto para 61 bin doların da altına indi.

Peter Brandt: Zirve görmemiz lazım

Ünlü analist Peter Brandt ise X hesabından yaptığı değerlendirmede Bitcoin’de 2 seneden bu yana görülen yükseliş hareketinin bazı şartlarla doğrulanması gerektiğini belirtti:

“Bitcoin’de yaşanan son yükselişler, aslında 7 aydır gördüğümüz düşüş gidişatını bozmadı. Düşük zirveler ve düşük dipler görmeye devam ediyoruz. 2022’nin kasım ayından bu yana görülen yükseliş hareketinin devamının doğrulanması, konfirme edilmesi lazım. Bunun için de 71 bin doların üzerinde bir kapanış ve yeniden zirvenin görülmesi gerektiği düşüncesindeyim”

Willy Woo: Bence ‘Uptober’ olmayacak

Bitcoin destekçisi olan ve grafik analizleriyle bilinen Willy Woo da Brandt’in yorumuna cevap verdi. Woo şunları söyledi:

“Orta vadede düşüş görünüyor ama nötre ve yukarıya doğru hareket etme çabası var. ATH zaman alacaktır. Bence ‘Uptober’ olmayacak. Bu ay, kasım ve aralık yatay gidişatla geçebilir. Ama uzun vade yükseliş bekliyorum”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl