Vitalik Buterin iki meme coin projesine teşekkür etti: Biri 20, diğeri 2 kat arttı

Ethereum kurucularından Vitalik Buterin, yine meme coin yaratıcılarına teşekkür etti. Buterin, kendi hesabına gönderilen meme coin'leri bağış ve yardım kuruluşlarına aktardığını belirtirken, kendisine 10 milyar adet token gönderen Moodeng ile Ebull projelerine de X hesabından teşekkür etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz dönemlerde de birçok kez meme coin’lerin yardım ve bağışlar için kullanılma ihtimalinden bahseden ve Doge Elon Mars (ELON) projesine yardımlarından ötürü teşekkür eden Vitalik Buterin, bu kez de son dönemin en çok konuşulan coin’i Moodeng ile pek de fazla bilinmeyen EBULL projelerine teşekkür etti.

X hesabından yazan Buterin, son dönemin en çok konuşulan projesi olan Moodeng ile ebull adlı projelere teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Arzlarının bir bölümünü yardım kuruluşlarına gönderen meme coin projelerine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay, ebull’un bir bölüm token’ı çeşitli gruplara gönderdiğini görmüştüm. Bana gönderilen meme coin’ler de yardım kuruluşlarına gidiyor. Moodeng’e de bu nedenle teşekkürler. Bugün gönderilen 10 milyar adet token havadan bulaşan hastalıkların tedavisini araştıran teknolojilere gidecek. Daha önce de dediğim gibi, meme coin’lerin dünya için en olumlu etkiye sahip olabileceği konular, herkesin onlardan en çok faydayı sağlayacağı alanlar olabilir. Bunun zaman zaman yaşandığını görmek güzel…”

Tweet’in ardından uçtular

Vitalik’in bu tweet’inin ardından ise, bahsedilen iki token’da büyük yükselişler oldu. Ethereum ağındaki Moodeng saniyeler içerisinde 2 kat, EBULL ise 20 kat değerlendi.

Vitalik kendisine gönderilen 10 milyar Moodeng token’ı ETH’ye çevirdi. Buterin elde ettiği 308 ETH’nin 260 adedini Kanro adlı bir vakfa gönderdi.

Buterin geçtiğimiz gün de, yine kendisine gönderilen Moodeng, DEGEN, Neiro ve Kabosu adlı meme coin’leri ETH’ye çevirmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl