Ünlü analistten Bitcoin yorumu: Her şey inanılmayacak derecede mükemmel

Finansal varlıkları analiz etmesiyle bilinen analist Bob Loukas, Bitcoin'de gidişatın "inanılması zor şekilde mükemmel" olduğunu ifade etti. 4 yıllık bir döngünün, patlama beklenen 3. yılına gireceğimizi belirten Loukas, fiyat tahmini yapmadı ama "Senaryo gerçekten mükemmel" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Grafik analisti Bob Loukas, Bitcoin fiyatının önümüzdeki dönemde patlama yaşayacağını düşündüğünü söyledi. Loukas 300 bine yakın takipçisinin olduğu X hesabından Bitcoin’in oluşturduğu grafiğin mükemmel olduğunu yazdı.

“Patlama gelecek”

En büyük kripto paranın 4 yıllık döngüsü içinde 3. yıla girmek üzere olduğunu belirten Loukas şu ifadeleri kullandı:

“Bazen senaryo mükemmel görünür. İnanılmayacak derecede mükemmel… Bitcoin 4 yıllık döngüsünün 2. yılını, önümüzdeki ay tamamlayacak ve 3. yıla başlayacak. Tarihsel olarak bu 3. yılda patlama yaşıyor. Şu anda baktığımızda 8 aylık bir temel inşa edildi, duygular sıfırlandı ve faiz oranları da aşağıya iniyor. Anlatmak istediğim her şey gerçekten mükemmel…”

Bitcoin son olarak mart ayında 73 bin dolarla tarihi rekorunu kırmıştı. En büyük kripto para o dönemden bu yana ise her ay kapanışını 60 bin ilâ 70 bin dolar arasında yaptı ve bu yatay bir seyir izledi.

Bitcoin bu hafta da 64 bin dolar seviyesini zorladı ancak son 2 günde yeniden 62 bin dolar seviyesine indi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl