Peter Brandt Bitcoin’de 135 bin dolar bekliyor

Tecrübeli analist Peter Brandt de Bitcoin konusunda beklentilerini dile getiren isimlere eklendi. Brandt bugün X hesabından en büyük kripto parada 135 bin dolarlık fiyat beklentisi olduğunu ve bu seviyeyi gelecek senenin ağustos ve eylül ayları için beklediğini ifade etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Altından Bitcoin’e ve ABD piyasalarına kadar birçok finansal ürün için yaptığı analizlerle bilinen Peter Brandt, Bitcoin için 135 bin dolarlık fiyat beklediğini belirtti. X üzerindeki 750 bine yakın takipçisine seslenen Brandt, fiyatın 48 bin doların altına düşmesi halinde ise grafiğinin geçersiz sayılacağını ifade etti.

“Yatay gidişat önemli değil”

Brandt, mart ayındaki zirveden bu ana görülen yatay gidişatın önemli olmadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin için makro çapta beklentilerimi paylaşmak istiyorum. Genelde büyük kazançlar, halving döngülerinin ikinci yarısında gelir. Mart 2024’ten bu yana gelen dönem önemli değil. Devam eden trendde kısa bir mola gibi görebiliriz. 2025’in ağustos/eylül ayları için beklentim 135 bin doları civarı… 48 bin dolarlık fiyat kapanışları ise bu grafiği ve görüşleri geçersiz kılar”

“Altından çok daha iyi…”

Brandt bir başka tweet’inde ise Bitcoin’in altına göre çok daha iyi ve güçlü bir değer saklama aracı olduğunu belirtti:

“Bitcoin, altına göre çok daja iyi ve güçlü bir değer saklama aracı… Değer olarak 23 katı, 32 katında ise bir direnç oluşabilir. Eğer Bitcoin bir ralli başlatırsa altının 100 katı değerine ulaşır”

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl