EOS’a Avustralya’nın en büyük bankasından üst düzey atama

EOS'un geliştiricisi Block.one, Avustralya'nın en büyük bankası ve dünyanın da en büyük bankalarından Commonwealth Bank'ın finans müdürü Rob Jesudason'u yeni COO ve grup başkanı olarak atadı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

EOS’un geliştiricisi Block.one, Avustralya’nın en büyük bankası ve dünyanın da en büyük bankalarından Commonwealth Bank’ın finans müdürü Rob Jesudason’u yeni COO ve grup başkanı olarak atadı.

Jesudason, Asya Pasifik bölgesindeki en deneyimli finans profesyonellerinden biri olarak görüldüğünden dolayı EOS için önemli bir hamle. 2011’de Commonwealth Bank’a katılan Jesudason, Barclays, JPMorgan ve Credit Suisse gibi kuruluşlarda da üst düzey görevlerde bulundu.

Rob Jesudason

Block.one’ın CEO’su Brendan Blumer, konuyla ilgili olarak, “Rob, endüstri inovasyonuna dahil olan ve yeni teknolojilerin benimsenmesine olanak tanıyan düzenleyici ilerlemeyi kolaylaştıran küresel finansal servislerde başarısı kanıtlanmış bir geçmişe sahip. Onun yüksek performanslı Blockchain çözümleri yaratma önceliğimizle olan uyumu, Block.one için ideal ve ayrıca o, doğru kişiye yönelik kapsamlı araştırmamızın heyacan verici sonucudur.” dedi.

Block.one’ın EOS’u, 12 milyar doları aşan piyasa değeri ile dünyanın en büyük ilk 5 kripto para biriminden biri konumunda. Platform, yakın bir zamanda Ethereum blok zincirinden ayrılarak kendi blok zincirine geçmeyi planlıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl