Binance yeni yatırım yaptığı Bitcoin projesini açıkladı

Binance'in yatırım kolu olan Binance Labs, Bitcoin üzerinden kazanç elde etme platformu olan Lombard'a yatırım yaptığını açıkladı. Yatırımın miktarı ise diğer birçok projde olduğu gibi açıklanmadı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsasının yatırım kolu olan Binance Labs, Bitcoin dünyası ile merkeziyetsiz finansı biraraya getirmeyi amaçlayan Lombard projesine yatırım yaptı. Kullanıcıların Bitcoin’lerini stake ederek LBTC token kazanabildikleri sistem, hem Bitcoin’in güvenliğini hem de DeFi dünyasının bol opsiyonlarını müşterilere sunuyor.

Bitcoin likit stake piyasasının %40’ına sahip olduğu belirtilen Lombard üzerinde şu anda yaklaşık 500 milyon dolar değerinde 8500’den fazla adette BTC bulunuyor. 12.500’den fazla kullanıcının kullandığı Lombard, ayrıca Pendle üzerinde getiri seçenekleri, Maple Finance’te kurumsal kredi alma hizmeti ve Morpho ile Zeroland gibi kredi platformlarında da çeşitli hizmetler sunuyor.

Yukarıdaki iş birliklerinde de görüldüğü gibi Lombard, Ethereum-DeFi protokolleriyle de entegre olma düşüncesi içerisinde… Bu anlamda Etherfi ile de ortaklık kuruldu. Yani kullanıcılar BTC’lerini Ethereum tabanlı DeFi protokollerinde kilitleyerek LBTC token kazanabilecek ve getiri sağlayabilecekler.

Lombard’ın aynı zamanda Binance yatırımından gelen fon ile, yeni zincirlere açılmayı planladığı da belirtildi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl