Kamala Harris’e yeni XRP bağışı: Bu kez 10 milyon dolar gönderildi

Kısa süre önce Kamala Harris ekibine 1 milyon dolar değerde XRP bağışı yapan Ripple kurucularından Chris Larsen, yeni bir bağış daha yaptı. Larsen, Harris'i destekleyen siyası destek organizasyonuna 10 milyon dolar değerde XRP gönderdi.

chris-larsen-ripple
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Donald Trump’ın Kamala Harris karşısında öne geçmesi Demokrat tarafı destekleyen kripto dünyasını da hareketlendirdi. Bu anlamda son dönemde öne çıkan Chris Larsen, Harris kampanyasına yeni bir bağış yaptı ve 10 milyon dolar değerde XRP gönderdi. Larsen, kısa süre önce de 1 milyon dolarlık XRP göndermişti.

Ripple şirketi de bağışı doğruladı ve bunun kişisel bir karar olduğunu belirtti. Bağış, siyasal destek organizasyonlarından Future Forward’a yapıldı.

Konuyla igili akşam saatlerinde tweet de atan Larsen, “Demokratların artık teknoloji değişimine daha değişik bakış açısıyla yaklaşma vakti geldi. Eminim ki Kamala Harris, Amerikan teknolojisinin dünyayı domine etmesini sağlayacaktır” dedi.

Future Forward adlı siyasal hareket komitesi eylül ayında toplamda 100 milyon dolarlık bağış almıştı.

ABD’de “Super PAC” olarak adlandırılan bu tarz siyasal hareket komiteleri, adaylar için genelde reklam kampanyaları düzenliyorlar ve sınırsız bağış alma hakkına sahipler…

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl