Michael Saylor şaşırttı: Tüm Bitcoin’lerimi size bırakacağım

Düzenli Bitcoin alımlarıyla bilinen MicroStrategy şirketinin kurucusu Michael Saylor, tüm varlığını insanlığa bırakacağını, bu konuda Satoshi Nakamoto'yu örnek aldığını söyledi. Saylor, "Çocuğum yok. Gittiğimde, gitmişim demektir. Satoshi'nin 1 milyon BTC bıraktığı gibi, ben de her şeyimi insanlığa bırakacağım" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin maksimalisti ve MicroStrategy yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, tüm varlığını insanlığa bırakacağını belirtti. Yeni Zelanda medyasından The New Zealand Herald’a bir röportaj veren Saylor, Bitcoin’in, ekonominin geleceği olduğunu belirtti.

“Satoshi gibi yapacağım”

Hedefinin zenginlik elde etmekten öte olduğunu belirten Saylor şu ifadeleri kullandı:

“Evli değilim ve çocuğum yok. Gittiğim zaman, gitmişimdir. Dönüşü yok. Satoshi’nin 1 milyon BTC bıraktığı gibi ben de neyim varsa insanlığa bırakacağım”

“Değer kaybetmiyor…”

Bitcoin’in elektrik ve çelik gibi hayatın vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirten Saylor, şu ifadeleri kullandı:

“Hayatın içinden elektriği alırsanız, asansöre binemezsiniz. Çelik giderse binalar ayakta durmaz. Bitcoin de böyle bir şey. Olmazsa; temiz, sessiz, programlanabilir ve ölümsüz bir para ortadan kaybolmuş olur. Şirketinizin ve ailenizin sonsuza kadar var olmasını istiyorsanız, değer kaybetmeyen bir parayla onları desteklemek zorundasınız. Bitcoin ile 21. yüzyılda çok daha fazla şey inşa edebiliriz”

Saylor son olarak Bitcoin’in de her sorunu çözemeyeceğini belirtti ve, “Evet, kanseri iyileştiremez, çocukarlarınızın sizi sevmesini sağlayamaz, akıl sağlığınızı yerine getirmez ama dünyadaki problemlerin yarısını çözer” dedi.

Saylor liderliğindeki MicroStrategy şirketinin elinde 252 bin adetten fazla Bitcoin bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl