Hangisini almalı? Bitcoin’in erken yatırımcısı lider kripto paraları yorumladı

Erken Bitcoin yatırımcısı Ran Neu-Ner, CNBC ekranlarında yayınlanan Fast Money programında lider kripto paraları yorumladı ve favorilerini açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Onchain Capital’in kurucu olan, aynı zamanda CNBC Afrika’da Crypto Trader programının sunuculuğunu yapan erken Bitcoin yatırımcısı Ran Neu-Ner, CNBC ekranlarında yayınlanan Fast Money programında lider kripto paraları yorumladı ve favorilerini açıkladı.

1- Bitcoin

Bitcoin‘i sevdiğini söyleyen Neu-Ner, fiyatının çok düşük olduğunu belirtti ve “Yavaş yavaş ve istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam edecek.” dedi. Bununla birlikte Neu-Ner, hakkında daha fazla heyecan duyduğu başka kripto paralar olduğunu söyledi.

2- Bitcoin Cash

Neu-Ner, Bitcoin Cash‘in arkasında sağlam bir ekip olduğunu ve daha fazla potansiyel gördüğünü söyledi.

3- Ethereum

Neu-Ner, Ethereum’un çok fazla potansiyel kullanım alanı bulunduğuna ve sektördeki en büyük topluluklardan birine sahip olduğuna dikkat çekerek “Bu coin’i saklayın. Eminim” dedi.

Neu-Ner, sözlerinin devamında sadece Ethereum için heyecanlı olmadığını Oasis, Zilliqa ve Thunder Token gibi Ethereum’a benzer yeni nesil protokoller için de heyecanlı olduğunu söyledi.

4- Ripple

Neu-Ner, Ripple‘ın bildiği en iyi şirketlerden biri olduğunu belirtirken XRP token’larının böyle olmadığını söyledi. Sözlerinin devamında, “XRP token’ı için bir kullanım durumu bulamıyorum.” şeklinde konuştu. XRP’nin merkezi bir token olduğunu ifade eden Neuner, kesin bir dille “Ben yokum” dedi.

→ BINANCE KOMİSYON SİSTEMİNDE GÜNCELLEMEYE GİTTİ

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl