Girişim kapitalisti Bogart, 8 büyük kripto parayı ve Bitcoin’i değerlendirdi

CNBC'ye konuşan Blockchain girişim kapitalisti Spencer Bogart, devam eden kayıplara karşın Bitcoin'in hala satın alınabilir olduğunu söyledi. Bogart, Bitcoin'in dışında kalan 8 büyük kripto para hakkında da görüşlerini açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

CNBC’ye konuşan Blockchain girişim kapitalisti Spencer Bogart, devam eden kayıplara karşın Bitcoin’in hala satın alınabilir olduğunu söyledi.

Bogart, sözlerinin devamında, “Her büyük banka bu alanda bir şeyler yapmaya çalışıyor. Müşterilerine Bitcoin ürünleri sunmaya çalışıyorlar, bir saklama platformu için çalışıyorlar ya da bir ticaret masası açıyorlar. Bitcoin’in daha derin bir şekilde kurumsallaşması genel olarak pozitiftir.” dedi.

Öte yandan Bogart; Cardano, TRON, IOTA ve NEO gibi kripto paraların da satılmasını tavsiye etti. Bogart, “Bu token’ların birçoğu aşırı değerlendi. Önemli ölçüde yukarı çıkmış olabilirler fakat aynı zamanda büyük bir pruva rüzgarına* da sahipler.” ifadelerini kullandı.

Bogart; Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash ve EOS gibi alternatif coin’leri ise ‘nötr’ olarak nitelendirdi ve yatırımcılarının şimdilik beklemelerini söyledi.

Bogart, çok sayıda ICO’nun Ethereum üzerinde inşa edilmesi nedeniyle Ethereum konusunda temkinli olduğunu belirtti. ICO’lar işe yaramadığında bunun Ethereum için kötü sonuçları olabileceğini ifade etti.

Son olarak Bitcoin’in 2018 yılı içinde en azından 10 bin doların üzerinde olması gerektiğini kaydeden Bogart, Bitcoin’in bile bir miktar pruva rüzgarıyla karşılaşabileceğini kabul etti.

*Pruva rüzgarı: Denizcilikte karşıdan esen rüzgar.

 

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl