Blockchain’in diğer yüzü: Projeler, 15 ayda iflas ediyor

Çin hükümetinin yaptığı analiz sonucunda bir Blockchain projesinin ömrünün ortalama olarak 1.22 yıl olduğu sonucuna varıldığı bildirildi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Cointelegraph’ta yer alan habere göre, Çin hükümetinin yaptığı analiz sonucunda bir Blockchain projesinin ömrünün ortalama olarak 1.22 yıl olduğu sonucuna varıldığı bildirildi.

Guizhou’da devam eden büyük bir fuarda konuşma yapan Çin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Akademisi (CAICT) yetkilisi He Baohong, şimdiye kadar başlatılan Blockchain projelerinin yalnızca yüzde 8’inin hayatta olduğunu söyledi.

Boahong, bilgiyi CAICT’in Blockchain sektöründeki eğilimleri açıklayan raporunun bir parçası olarak verdi.

CAICT, Çin hükümeti tarafından doğrudan Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından kontrol edilen bir bilimsel araştırma kurumu.

Öte yandan Çin hükümetinin son dönemde Blockchain teknolojisine ve kripto paralara olan ilgisi dikkat çekiyor.

Mayıs ayının ortalarında Çin hükümetine bağlı Çin Bilgi Endüstrisi Kalkınma Merkezi (CCID), 28 farklı kripto parayı incelemiş ve bunları değerlendirmişti. Bu değerlendirmeye göre en iyi 5 kripto para sırasıyla Ethereum, Steem, Lisk, NEO ve Komodo’dan oluşuyor. Değerlendirmede Bitcoin, Verge ile birlikte 13. sırada yer aldı. Son sıralarda ise Decred, Hshare ve NEM’e yer verildi.

→ ÇİN’İN EN ESKİ BITCOIN BORSASI GERİ DÖNÜYOR

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl