Dan Morehead’in Bitcoin yatırımcılarına bir tavsiyesi var

Blockchain yatırım fonu Pantera Capital'in CEO'su Dan Morehead, CNBC'ye verdiği demeçte kripto paraların şu anda ucuz olduğunu belirterek "Satın almak için iyi bir zaman" dedi. Morehead, kripto para yatırımcıları için bir de strateji paylaştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Blockchain yatırım fonu Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead, CNBC’ye verdiği demeçte kripto paraların şu anda ucuz olduğunu belirterek “Satın almak için iyi bir zaman” dedi.

Morehead, “Bitcoin bu yıl dip seviyesine ulaşmış olabilir. Yani, satın almak için iyi bir zaman. Tüm kripto paralar şu anda çok ucuz. Bir bütün olarak kripto paralar bu yıl zirvelerinden yüzde 65 aşağıda.” şeklinde konuştu.

Tüm kripto paraların değişken doğasından dolayı endişeli olan piyasa takipçileri, sınırda bekliyor. Kripto paralar hala büyük ölçüde düzenlenmemiş bir sektör.

Morehead’e göre bu yatırımcıların lehine çalışabilir. Morehead, “Birçok kurum SEC düzenlemeleriyle ilgili söylentileri satın alıyor ve gerçeği satıyor. Şimdiden yatırım yapılıyor, böylece 3, 4 ya da 5 ay sonra duyduğumuz kurumsal, düzenlenmiş fon emanetçileri çevrimiçi olduğunda pozisyonlarını almış olacaklar.” ifadelerini kullandı.

‘Bu strateji en iyi Bitcoin’de işliyor’

Morehead’in yatırımcılar için şöyle bir tavsiyesi var: 230 günlük hareketli ortalamasını kırdıktan sonra bir kripto para satın alın, bir yıl bekleyin ve satın.

Morehead, “Sadece bunu yaparak bile yüzde 239 kâr elde ediyorsunuz. Bu strateji en iyi Bitcoin’de işliyor. Bitcoin’de son altı yılda yaklaşık beş kez oldu. Bu ticaretin özü şudur: Nadiren uzun vadeli ortalamasına göre ucuzlar. Yani bugün satın almak için iyi bir gün.” dedi.

Morehead’in 2013 yılında kurduğu Pantera Capital, ABD’deki ilk Bitcoin şirketlerinden biri. 1 milyar dolarlık kripto serbest yatırım fonunun %10’unu Bitcoin oluşturuyor. Fonun en büyük yatırımı ise Kore Ethereum’u olarak bilinen ICON’da.

→ BITCOIN NASIL BU KADAR PAHALI HALE GELDİ?

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl