Haziran ayındaki en önemli ana ağ açılışları ve tarihleri

Yakın zamanda Tron, Oyster ve Eos gibi platformlar kendi blok zincirlerini hayata geçirdi. Sırada Haziran ayı içerisinde kendi blok zincirlerini başlatması beklenen 6 önemli dijital para daha var.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Yakın zamanda Tron, Oyster ve Eos gibi platformlar kendi blok zincirlerini hayata geçirdi. Sırada Haziran ayı içerisinde kendi blok zincirlerini başlatması beklenen 6 önemli dijital para daha var. Bunun her biri için ayrı ayrı önemli kilometre taşları olacağı kesin.

Bu dijital paralar Aeternity, VeChain, Ontology, Credits, Fusion ve High Performance Blockchain. Tamamı 30 Haziran’da ana ağını yayına almış olacaklar ancak bu, olası aksaklıklara göre verilen tarihten önce de sonra da gerçekleşebilir. Tarihler, kripto paralarla ilgili etkinlikleri listeleyen bir internet sitesi olan coinmarketcal.com üzerinden takip edilebilir.

Kuşkusuz ana ağ açılışları, kripto paralar için büyük bir önem arz ediyor. Ana ağ tarihi yaklaştıkça genel olarak söz konusu kripto paraların değerinin artması beklenir. Beklentiler Eos ve Tron gibi dijital paralarda gerçekleşti. Fiyatların artacağı garanti edilemez fakat yakından izlemeye kesinlikle değer.

→ ‘EĞER BITCOIN BİR BALONSA PANİK AŞAMASI YAKLAŞIYOR’

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl