Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak: Yalnızca Bitcoin saf dijital altındır

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, CNBC'ye verdiği röportajda sadece Bitcoin'in saf dijital altın olduğunu belirterek BTC'lerinin çoğunu satmasına karşın bu kripto paraya olan inancını teyit etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, CNBC’ye verdiği röportajda sadece Bitcoin‘in saf dijital altın olduğunu belirterek BTC’lerinin çoğunu satmasına karşın bu kripto paraya olan inancını teyit etti.

Amsterdam’da devam eden Money20/20 konferansında CNBC’nin sorularını yanıtlayan Wozniak, Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’in Bitcoin hakkında hem internetin hem de dünyanın tek para birimi olacağı görüşüne rağbet ettiğini söyledi.

Geçmişte bir ödeme aracı olarak kullanımını denemek için Bitcoin’i 700 dolardan alan veteran geliştirici, bir yatırımcı olmadığını yineledi. Wozniak, şu an bir Bitcoin ve iki Ether sahibi olduğunu açıkladı.

Wozniak, sözlerinin devamında, “Yalnızca Bitcoin saf dijital altındır. Diğerleri Bitcoin’in bazı yönlerinden vazgeçme eğiliminde. Örneğin tamamen merkezsizlik. Bir iş modeline sahip olmak için vazgeçtikleri ilk şey bu.” şeklinde konuştu.

→ MİLYAR DOLARLIK YATIRIM FONLARI HANGİ KRİPTO PARALARA YATIRIM YAPIYOR?

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl