Bitcoin’de son durum: Gidişat ayın 6’sı modeline uyuyor

Bir numaralı kripto para Bitcoin, dün 7372 dolara kadar gerilemiş, burada destekten geri dönerek 7600'ün üzerine doğru kuvvetli bir sıçrama yapmıştı. Şu sıralarda Bitcoin, 7624 dolardan işlem görüyor. Bir analist, boğaların Bitcoin'in 7780 doları kırmasını beklediğini söyledi.

Bir numaralı kripto para Bitcoin, dün 7372 dolara kadar gerilemiş, burada destekten geri dönerek 7600’ün üzerine doğru kuvvetli bir sıçrama yapmıştı.

Şu sıralarda Bitcoin, 7624 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’deki son durumu değerlendiren CoinDesk analisti Omkar Godbole, son dönemde dilden dile dolaşan bir konu olan Bitcoin’in şu an itibari ile her ayın 6’sında trend değişimi yaşadığı modele uyduğunu söyledi.

Godbole, bu doğrultuda 7780 doların üzerinde yüksek hacimli bir kırılmanın piyasada boğa eğilimini işaret edeceğini söyledi. Analist, bu durumda fiyatların 10 haftalık hareketli ortalama (MA) olan 8310 dolara yükseleceğini belirtti.

Godbole ayrıca Bitcoin’in 7372 doların altına gerilemesi halinde bunun 7040 dolara kadar bir düşüşe neden olabileceğini ifade etti.

→ BITCOIN ÜRETİM ZORLUĞUNDA OCAK’TAN BERİ GÖRÜLMEYEN ARTIŞ

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl