Token satışında son fırsat: Befund’un ICO’su bu hafta sona erecek

Merkezi olmayan kripto para portföyü hizmet platformu Befund, içinde bulunduğumuz haftanın meraklıların BFDT token'larını bu yılın sonlarında büyük kripto para borsalarında yer almalarından önce satın almaları için son fırsat olduğunu açıkladı.

Merkezi olmayan kripto para portföyü hizmet platformu Befund, içinde bulunduğumuz haftanın meraklıların BFDT token’larını, bu yılın sonlarında büyük kripto para borsalarında yer almalarından önce satın almaları için son fırsat olduğunu açıkladı.

Kripto para ve Blockchain teknolojisindeki kamusal ilginin son zamanlarda yükselmesi ve katılımda ortaya çıkan genişlemenin artmasıyla birlikte Befund’un yaratıcıları, kripto para birimi portföy yöneticileri ve meraklıları için dijital altyapıda büyük bir açıklık fark ettiler.

Bu, kripto para birimi ticareti için uluslararası ‘ana üs’ haline gelecek kurtarıcı araç olan kendi platformlarını yaratmalarının ilham kaynağıydı.

Befund’un oluşturduğu teknik araçlar ve hizmetler, Blockchain teknolojisiyle sorunsuz bir şekilde etkileşime girerken aynı zamanda herkes için kullanıcı dostu ve kolayca anlaşılabilir.

Befund’u daha da ayrı kılacak olan şey ise, portföy yöneticilerinin kendi uzmanlıklarıyla seçtikleri kripto para birimi portföyleri için token çıkarabilmeleri.

Befund’un hedefi, kripto para birimi portföylerinin, yöneticilerinin, sürekli büyüyen kripto para birimi ve token sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için küresel olarak uyumlu, optimize edilmiş, merkezi olmayan ve standartlaştırılmış tek ekosistem platformu haline gelmek.

Kripto para işlemlerinin geleceğine güç sağlamak ve öncülük etmek için gerekli olan tüm araçlar ile birlikte Befund, platformun mevcut uluslararası yasal çerçevelerle tam olarak uyumlu olmasını sağlamak için bilinçli tedbirler de almış durumda.

Platformun BFDChain’ine dayanarak, geliştiriciler ve portföy yöneticileri, token sahipleri ve meraklıları kendi merkezi olmayan uygulamalarını (DApps) oluşturabilecekler.

Befund, şirketlere kâr raporlaması, tam akıllı sözleşme entegrasyonu ve KYC / AML hizmetleri gibi bir dizi SaaS çözümü de sunacak.

Befund, en iyi portföy yöneticileri tarafından fon portföylerinin yönetimi için güvenli, sağlam ve demokratik bir Blockchain platformunun temellerini attı. Platform, portföy yönetiminde özellikle yeni başlayanlar için biçilmiş bir kaftan olacak.

Befund’un planlarını ve çerçevesini tartışırken, Yurt Dışı Operasyonlar Direktörü Khalil Lin, şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün kripto para piyasası, ilgili araçların ve dijital altyapının gelişimi konusunda sınıfta kaldı. Piyasada, yeni başlayanlar için fon yönetimi konusunda eksikler olduğuna inanıyoruz. Token’laştırılmış fonlar, piyasa katılımcıları arasında güven ve bağlar kurmaya yardımcı olacak. Öncelikli olarak amacımız, mevcut teknik sorunları çözmek, bu süreci hızlandırmak. Sonuç olarak, Befund’u, karmaşık talepleri aynı anda karşılayabilen, kullanımı kolay bir platform olarak görüyoruz.”

Token satışı için son bir hafta

Befund platformu, yalnızca şirketin ICO’su aracılığıyla haftanın sonuna kadar satışta olacak olan BFDT token’ı ile güçlendirilecek. ICO sırasında satışa sunulacak 500 milyon BFDT ile birlikte maksimum iki milyar BFDT verilecek.

Befund ile ilgili daha fazla bilgi almak için befund.io‘yu ziyaret edebilirsiniz.


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz. Burada yazılanlar bir tavsiye niteliği taşımaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl