CryptoAds’in token satışı, yeni donanım cüzdanı duyurusuyla başladı

CryptoAds, devam eden ICO'su sırasında 200 ABD Doları değerinde CRAD token'ı satın alan ya da gelecekte hesaplarında 200 dolardan fazla para olacak herhangi bir kişiye bilgisayara Bluetooth yoluyla bağlanan bir donanım cüzdanını hediye olarak verecek.

Kripto dünyasında neredeyse herkesin bildiği gibi sektörün belası konumundaki en kritik konulardan biri cüzdan güvenliği.

Çok fazla sorun mevcut: kimlik avı, dolandırıcılık, hırsızlık, hack – tüm bu riskler kripto para sahipleri tarafından dikkate alınmalı.

Uzmanlar, 2018’in başından bu yana kripto cüzdanlarından, 1 milyar dolardan fazla paranın çalındığını tahmin ediyorlar. Bu tehditler için mümkün olan en iyi çözüm ise kullanıcıların tam kontrol sahibi olduğu bir donanım cüzdanı ve bu donanım cüzdanı da öncü bir blockchain dijital reklam dağıtım merkezi olan CryptoAds Marketplace tarafından sunuluyor.

Platform, müşterilerine güvenli bir yerde saklayabilecekleri veya yanlarında taşıyabilecekleri küçük bir cihaz temin ederek rahat etmelerini sağlıyor. Yeni donanım cüzdanı, bir bilgisayara Bluetooth yoluyla bağlanacak ve kullanıcı tanımlı alfa-numerik şifre ile korunacak. Cüzdan, gelecekte hesaplarında 200 dolardan fazla para olan tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Cihaz ayrıca şirketin devam eden ICO’su sırasında 200 ABD Doları değerinde CRAD token’ı satın alan herhangi bir kişiye hediye olarak verilecek.

CryptoAds Marketplace, müşterilerin hedefli reklamları görmeyi seçebileceği ve distribütörlerin reklamlarını aracılık ücreti olmaksızın yayınlatabilen markalar tarafından doğrudan ödeme alabildiği bir dijital reklam dünyası yaratıyor.

CryptoAds, reklamverenlere doğal videoları, uygulama içi mobil reklamları, standart video kliplerini, dikey ve 360 video reklamlarını, teklif duvarlarını veya diğer dijital reklam dağıtım sistemlerini doğrudan web sitelerinde ve uygulamalarında paylaşma fırsatı veriyor.

Treasival, Chidopi ve TimeBox’ın kurucu ortağı, aynı zamanda CryptoAds danışmanı olan Jason Hung, projede yüksek potansiyel gördüğünü söyledi:

“Bu, tüm oyunculara fayda sağlayan bir sistem. Reklamverenler, içerik sahipleri için kaliteli yayıncıları kolayca bulabilirken web sitesi sahipleri ve diğer dağıtıcılar, kitle istatistiklerini doğrudan potansiyel pazarlamacılara sağlayabilirler. Aynı zamanda, kullanıcılar yalnızca ilgilendikleri içerikle meşgul oluyorlar. CryptoAds, dijital reklamcılıkta geleceğin yolunu oluşturuyor. Platforma katılanların artan bir kârlılık elde edeceklerini tahmin ediyorum. Son teknoloji ürünü donanım cüzdanlarıyla, tüm katılımcılar için alanı güvenli hale getiriyor, bu da kullanıcıları mutlu etmeyi garantiliyor.”

CryptoAds Marketplace, çeşitli sponsorlar tarafından ödenen, kullanıcılar için ücretsiz ses ve mesaj hizmetleri sunan popüler CallFreeCalls (CFC) VOIP uygulamasının mutfağında yer alanların parlak bir buluşu.

Dünya çapında 7 milyondan fazla kullanıcısı olan orijinal CFC platformu, blockchain paradigmasına bağlanacak ve projenin B2C yönü gerçek anlamda simbiyotik bir sistem haline gelecek. Bu, kullanıcıların CryptoAds paneli aracılığıyla video içeriği, oyun içi ürünler veya favori oyunlarda seviye atlama yeteneği gibi reklamların üretildiği diğer servislere erişim sağlayabileceği anlamına geliyor.

Platform ayrıca, CryptoAds’i kendi uygulamalarına entegre etmek için üçüncü tarafların indirebileceği bir yazılım geliştirme seti (SDK) de içerecek. Böylece kullanıcılar için aynı hizmeti sunabilecek ve karşılığında ödül alabilecekler.

Ekip, Blockchain teknolojisiyle birlikte dolandırıcılık fırsatlarını ortadan kaldırmalarının yanı sıra şeffaf akıllı sözleşme teknolojisini reklamcılıkla bütünleştirerek kampanya bütçesinden aslan payını alan aracılara duyulan ihtiyacı sonlandırıyor.

Sistem, tüm oyuncuların performanslarına ve tekliflerin değerine göre birbirlerini derecelendirmelerine izin verecek. Reklamverenler ve dağıtımcılar daha sonra, hangi tekliflerle ilgilenmek istedikleri konusunda bilinçli seçimler yapabilecekler.

Proje, şu anda 16 Temmuz’a kadar sürecek olan halka açık token satışı yoluyla satın alınabilen CRAD token’ı ile çalıştırılacak. CryptoAds’ın kurucusu ve CEO’su Oleksii Vinogradov, kullanıcı tabanını genişletmek, ürünlerini geliştirmeye ve ölçeklendirmeye devam etmek, nihai olarak toplumun karşılaştığı büyük güvenlik tehditlerini kesin olarak ele almak için ICO’yu sürdürmeye karar verdiklerini söyledi:

“Şu anda halka açık ICO’muzu başlatıyoruz ve vizyonumuzu paylaşan, ürünümüzü pazarda konumlandırmamıza yardımcı olabilecek çeşitli diğer blockchain şirketleriyle stratejik ortaklıklar kurmak için çok sayıda teklif aldık. Bu, bana sunduğumuz şeyin ekosistemdeki kritik bir boşluğu dolduracağını söylüyor.”

CryptoAds hakkında daha fazla bilgi için tokensale.cfc.io adresini ziyaret edebilirsiniz.


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz. Burada yazılanlar bir tavsiye niteliği taşımaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl