Bitcoin yeni bir sıçramanın hazırlığını yapıyor olabilir

Art arda yaşadığı iki büyük sıçramanın ardından bir süredir yeniden dar bir aralıkta işlem gören Bitcoin, yükselişini sürdürebilecek mi? Analistlere göre büyük olasılıkla Bitcoin için yeni hedef 7000 dolar ve üzeri.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, 28 Haziran gecesinde 5840’la dibe ulaşmış ve ardından bu seviyelerde bir süre kalarak takip eden günlerde 6400’ün üzerine tırmanıştı. Bir numaralı kripto para düne kadar 6300-6400 aralığında gezindikten sonra yeni bir sıçramayla 6670 dolara dokunmuştu. Bitcoin, dünden bu yana 6570-6640 aralığında hareket ediyor. 1 Bitcoin, şu sıralarda 6570 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’e yön tayini yapan analistler mevcut durum hakkında ne söyledi? Analist Omkar Godbole, CoinDesk değerlendirmesinde, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç gün için 7000 doları test edecek gibi göründüğünü söyledi.

Godbole, UTC zaman dilimine göre Bitcoin’in günü 6275 doların altına kapatması halinde kısa vadeli boğa görünümünün ortadan kalkacağını ifade etti.

Cointelegraph analisti Rakesh Upadhyay ise Bitcoin fiyatının 6650’nin üzerinde seyretmesi halinde 7750’nin olası olacağını söyledi. 6877’deki dirence dikkat çeken Upadhyay, bu direncin aşılmasını beklediğini belirtti.

Upadhyay, herhangi bir düşüş durumunda ‘stop’ seviyelerinin 5900’e ayarlanması gerektiğini aktardı.

→ GOOGLE CARDANO İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Burada aktarılan analistlerin ifade ettiği tüm görüşler sadece kendi fikirleridir ve Uzmancoin ile içeriğin yazarının görüşlerini yansıtmaz. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl