Binance, ilk yılın ardından komisyon oranlarını güncelledi

Kripto para borsası Binance, ilk yılını geride bırakmasının ardından komisyon oranlarını güncelledi. BNB indirimi de yarı yarıya indiriliyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, ilk yılını geride bıraktı. Platform, bunun üzerine kullanıcıları için yeni bir sadakat programı duyurdu. Duyuruya göre BNB’nin işlem ücretlerindeki indirim oranı yarı yarıya düşecek.

Binance, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesinden bu yana bakiyesinde BNB bulunan kullanıcılar için işlem ücretlerinde yüzde 50 indirim uyguluyordu. Binance’in teknik belgesine göre işlem ücretindeki indirimler, dört yıl boyunca sunulacak ancak her yıl yarıya indirilecekti. Borsanın ilk yılını doldurmasının ardından BNB’deki indirim oranı, 20 Ağustos’tan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 50’den yüzde 25’e çekildi.

Kademeli komisyon sistemiyle hacmi yüksek olanlara indirim var

Bununla birlikte Binance, kademeli bir ücret sistemi de getirdi. 21 Ağustos’tan itibaren kullanıcıların ödeyecekleri işlem ücretleri, BNB token’larının miktarına ve önceki aydaki işlem hacmine bağlı olacak. Tabloya göre en yüksek hacme sahip kullanıcılar, bir piyasa yapıcı emri için yüzde 0,02 ve bir piyasa alıcı emri için yüzde 0,04 komisyon ödeyecekler.

İşlem hacmi en düşük olan kullanıcılar için komisyon ücretleri yüzde 0,10’dan başlıyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

1 yorum

  1. BÜLEN DURU Yanıtla

    Binance 1000 dolarlık işleme 10 dolar komisyonmu alıyor bu oran çok fazladır