Ripple ve Madonna arasında hayırlı ortaklık

Kripto para şirketi Ripple ile efsanevi pop ikonu Madonna, kimsesiz çocuklar için düzenlenen bir bağış kampanyasında birlikte çalışacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para şirketi Ripple, Afrika’da yer alan Malavi’deki kimsesiz çocuklar için para toplamak amacıyla Madonna ile ortaklık kurdu.

Efsanevi pop ikonu, Pazartesi günü 60. yaşını bağış kampanyası ile kutlayacağını ve tüm bağışların Malavi’de bulunan Umut Evi yetimhanesindeki çalışmaları desteklemek amacıyla Amerikalı senaryo yazarı Michael Berg ile 2006’da kurdukları kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Raising Malawi’ye gideceğini açıkladı. Bu arada Ripple da ek olarak kampanya kapsamında yapılan bağışların toplamı kadar bağış yapacak.

30 Temmuz’da başlatılan ve 31 Ağustos’a kadar sürecek olan kampanya, iki gün içinde 540 kişiden Facebook sayfasına göre 60 bin dolarlık hedefin neredeyse yarısı olan 26 bin dolardan fazla para topladı.

Uluslararası Para Fonu’na (IMF) göre Malavi, dünyanın en fakir ülkelerinden biri ve nüfusunun en az yarısı yoksulluk sınırının altında yaşıyor.

Öte yandan Ripple, dün bir başka önemli isimle daha anıldı. Şirket, yaptığı resmi açıklamayla ABD’nin 42. Başkanı Bill Clinton’ın 1 Ekim’de gerçekleşecek bir Ripple etkinliğinde konuşmacı olarak yer alacağını duyurdu.

→ ‘BITCOIN YÜKSELECEK’ DEDİ, TEK İŞLEMDE 663 BTC KAYBETTİ

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl